Do osób z Sanoka czy znacie ta osobę ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Proste , na policję zgłaszaj. Mnie jeden typ oszukał bo sprzedał mi spawana rame Orange -a a przysiegal ze jest lalka ....(miał mi zwrócić 500zl za to ze jest spawana i kontakt sie urwał.... Mnie az tak na tych pieniądzach nie zależało aby zgłaszać to na policje ale jak penisa spotkam na którejś z tras ,a wiem który to i jak wyglada to na dentyste wiecej wyda niż te 500 zł co miał mi zwrócić a brać rowerowa doskonale zrozumie moje zachowanie ..... Mam dowody w postaci rozmów na gg i pinkbike
żałuje ze go nie nagralem jeszcze dodatkowo ....

Mój skarb
)))))) ------>http://www.pinkbike.com/photo/9597984/

-
- Kontakt:
Koleś jest typowym oszustem! W jednym ze swoich ogłoszeń umieścił zdjęcie roweru mojego kumpla z którym nie ma nic wspólnego.
Nienawidzę takich krętaczy, sam się już nadziałem na podobnych jak on... strata nerwów i czasu... Ale prędzej czy później tacy jak on wpadają. Nie ma litości dla takich młodocianych oszustów, przestępców.
Ostatnio mój kumple miał nieprzyjemną sytuację... Chłopak za dużo kasy nie ma, ramę ma spawaną przez samego siebie i to kilkakrotnie, ale ma zajawke chce jeździć. W końcu uciułał sobie troche kasy na amora, po czym okazało się, że trafił na oszusta. Pieniążki przelał na konto i od tamtej pory zero odzewu. Sprawa trafiła na policję. Nienawidzę takich ludzi...
Nienawidzę takich krętaczy, sam się już nadziałem na podobnych jak on... strata nerwów i czasu... Ale prędzej czy później tacy jak on wpadają. Nie ma litości dla takich młodocianych oszustów, przestępców.
Ostatnio mój kumple miał nieprzyjemną sytuację... Chłopak za dużo kasy nie ma, ramę ma spawaną przez samego siebie i to kilkakrotnie, ale ma zajawke chce jeździć. W końcu uciułał sobie troche kasy na amora, po czym okazało się, że trafił na oszusta. Pieniążki przelał na konto i od tamtej pory zero odzewu. Sprawa trafiła na policję. Nienawidzę takich ludzi...
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
-
- Kontakt:
Oczywiście jestem za piętnowaniem oszustów ale w chwili gdy post był publikowany osoba nie była o nic podejrzana a jednak pojawiło się sporo danych. Zabrakło jeszcze dochodów jego rodziców...
Aż dziw że jednak okazało się że warto było zapytać, napisać imię i nazwisko. Jednak zwracam uwagę na takie rzeczy.
Aż dziw że jednak okazało się że warto było zapytać, napisać imię i nazwisko. Jednak zwracam uwagę na takie rzeczy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no mogę , ale napisałem ze wyjątki są uczciwośći w sanoku , a tak poza tym to mi to lata , ja ostatnio wymieniałem się sprężyną do foxa z gośćiem ze śląska i każdy z nas robił sobie aukcje i każdy klepnoł i każdy sobie wysłał poczta i było ok i nie trzeba było umowy sporządzać i wszyscy bili zadowoleni.
http://www.pinkbike.com/photo/8987876/ To o tego Ch*jka chodzi?
-
- Kontakt: