Czy któryś z Panów ćwiczy na siłowni?

juraski
Kontakt:

Czy któryś z Panów ćwiczy na siłowni?

Post autor: juraski »

Pytam z ciekawości, nie chodzi mi o trening nóg, czy wyrabianie kondycji. Tylko np. czysta budowa masy? Kiedyś byłem nieźle wkręcony ale teraz dużo obowiązków, brak motywacji. Może skonsultowałbym z kimś jakiś plan treningowy i powoli zaczął od nowa zabawę
zero100
Kontakt:

Re: Czy któryś z Panów ćwiczy na siłowni?

Post autor: zero100 »

Ja staram się nie jeść słodyczy, smażonego gówna i pić na tyle żeby nie mieć kaca na siłowni. To mój plan treningowy :)
Moherek993
Kontakt:

Post autor: Moherek993 »

Ja kiedyś ćwiczyłem, teraz po 6 miesiącach przerwy znowu zacząłem, ale tym razem na poważnie. Teraz trening ogólnorozwojowy robię, jeśli chcesz na temat ćwiczeń się więcej dowiedzieć, polecam pismo Men's Health. Naprawdę mądre rzeczy tam są napisane na temat ćwiczeń, niejeden trening można z nich ułożyć. Pozdrawiam

ps. jeśli interesują Cię ćwiczenia na dane grupy mięśniowe, odezwij się na mail m.siewruk93@gmail.com
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Ja masę po sezonie zacznę trzepać, gdzieś w okolicy połowy marca :)
Aktualnie siła nogi, brzuch i plecy.
Z gówna bata nie ukręcisz.
wawrzon
Kontakt:

Post autor: wawrzon »

Ja biegam co drugi dzień, do tego staram się raz w tyg basen a teraz kupiłem hantle i mam zamiar zrobić fbw...

Tutaj za dyche ułożą Ci trening, jak ktoś skorzysta to dajcie znać czy warto :)
http://plany.suple.net/
XxUzixX
Kontakt:

Re: Czy któryś z Panów ćwiczy na siłowni?

Post autor: XxUzixX »

Ja mam ustalony trening przez moją trenerke, mam dwa razy w tygodniu siłownie ogólno rozwojową i dwa razy w tygodniu basen ;)
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

jeśli chcesz na temat ćwiczeń się więcej dowiedzieć, polecam pismo Men's Health
Bardzo profesjonalna gazeta, ja po przeczytaniu testu bodajże Powerade'a, w którym porównywali go z Redbullem uznałem że nie ma czego tam szukać ;) Kiedyś przeczytałem też na ich stronie że dla zdrowia kolan trzeba je wzmacniać na siłowni - najlepiej na suwnicy i prostując oraz zginając nogi na maszynie. Ja jednak zostawię to pismo dla tych, co na siłkę przychodzą podrywać dziewczyny ;)

A tak swoją drogą, jak to robicie że dajecie radę chodzić na siłkę w sezonie? :D Ja od 2 lat mam "plan" utrzymania siły przez lato, ale to jest niewykonalne przy ładnej pogodzie :)

P.S.
Tematów o siłce już kilka było ;) (choć głównie z pytaniem o trening pod rower)
http://brooce.pinkbike.com
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

brooce pisze:dla zdrowia kolan trzeba je wzmacniać na siłowni - najlepiej na suwnicy i prostując oraz zginając nogi na maszynie.
No jest to prawda. Tylko kwestia czy zapakujesz tam 50 kg czy 120. Ja teraz zakładam 125 i czuję, że to obciąża kolana, ale co poradzisz.
Z gówna bata nie ukręcisz.
ODPOWIEDZ