Karpiel Apocalypse
Karpiel Apocalypse
Ma ktos ta rame?? jak tak prosze o fotki na adres jumping@wp.pl
co sadzicie o tej ramie??
co sadzicie o tej ramie??
No to jest przecież Benderowy wypas.
Dzikus mi też wyślij jak możesz. marek_zwolak@op.pl
Dzikus mi też wyślij jak możesz. marek_zwolak@op.pl
Rower ??? A co to ??
-
- Kontakt:
Ja chce armageddona, i miec bede i to moze jeszcze w te wakacje ;p Oczywiscie uzywke, a apocalypse jeszcze nie widzialem zeby ktos sprzedawal...
Podoba mi sie skomplikowane ale jednak bardzo funkcjonalne zawieszenie, duzy skok lub nieco mniejszy chociaz 230 tez sporo.
Budzi zaufajnie wizualne, posiada nie za wielkie przelozenie damper / skok - 4:1 i 3:1 calkiem spoko.
Troche sie boje tlumika risse... nie wiem gdzie to w polsce mozna zalac...
Chyba ze jednak zaufam cromo i bede meczyl tego fakin brooklyna ale to jest kuresko drogie ;/
Nio i jeszcze pozostaje moj projekt ale to jesli totalnie mi robota nie wypali i nie bedzie kasy ;]
Will see!
Podoba mi sie skomplikowane ale jednak bardzo funkcjonalne zawieszenie, duzy skok lub nieco mniejszy chociaz 230 tez sporo.
Budzi zaufajnie wizualne, posiada nie za wielkie przelozenie damper / skok - 4:1 i 3:1 calkiem spoko.
Troche sie boje tlumika risse... nie wiem gdzie to w polsce mozna zalac...
Chyba ze jednak zaufam cromo i bede meczyl tego fakin brooklyna ale to jest kuresko drogie ;/
Nio i jeszcze pozostaje moj projekt ale to jesli totalnie mi robota nie wypali i nie bedzie kasy ;]
Will see!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
apocalypse sliczna jest :)
niewiem tylko jak ten jej system działa...za bardzo złozony jest:D
troszke droga ;/ widziałem kiedys na bródnie jakiegos typka na tym-jak były zawody dualowe..
typek wyglondau jak z opery...
włoski to miał afroamerykanskie jak murzyni w latah 80'
okulary to hyba denek od alpag wytoczył
lamus nie z tej ziemi...
i siedizał na karpielu apocalupsie z supermosnsterem...ja niewiem co on tam robił...
myslałem ze za duzo pale grasu i mam zwidy ale nie ..kumple tesz go widzieli...i sie dziwili...
a rowerek wyglondau slicznie ..jak to sie bujało;/
ehh........
niewiem tylko jak ten jej system działa...za bardzo złozony jest:D
troszke droga ;/ widziałem kiedys na bródnie jakiegos typka na tym-jak były zawody dualowe..
typek wyglondau jak z opery...
włoski to miał afroamerykanskie jak murzyni w latah 80'
okulary to hyba denek od alpag wytoczył
lamus nie z tej ziemi...
i siedizał na karpielu apocalupsie z supermosnsterem...ja niewiem co on tam robił...
myslałem ze za duzo pale grasu i mam zwidy ale nie ..kumple tesz go widzieli...i sie dziwili...
a rowerek wyglondau slicznie ..jak to sie bujało;/
ehh........
live fast
die young
die young
Kuba z Wrocka co Ty **********, jak wpadles na pomysl ze ta rama wazy 8 kilo, powiem Ci ze wazy 5 i wcale nie ma suportu na wysokosci siodelka dajmy na to z shiverem, monsterem czy risse champem 9"... pewnie nawet nie wiesz jak ta rama wyglada... blind nie wyzywaj mnie, nie wiem po co sie przyczepiasz
tak wogóle ,szukając kiedyś karpiela w sieci znalazłem b.dziwną rzecz :) zresztą sami luknijcie http://www.totalbicycle.com/images/inte ... arpiel.JPG
bender -ale zes se xywe jebnou :)
nie ma co
ty sie o moje palenie nie martw tylko o swój wizerunek :)
z tego co widziałęm to jezdziłes na tym cacku z dzieciakami jakimis po 12 lat...jezdziłes po płaskim...zebys cos jeszcze zdziałał :)
szkoda takiego sprzenta na ciebie.........
za skrzypce sie wez a nie za maszyne zjazdowom :)
bender--jakie to oryginalna xywa.....widac wyobrazni tesz niemasz
nie ma co
ty sie o moje palenie nie martw tylko o swój wizerunek :)
z tego co widziałęm to jezdziłes na tym cacku z dzieciakami jakimis po 12 lat...jezdziłes po płaskim...zebys cos jeszcze zdziałał :)
szkoda takiego sprzenta na ciebie.........
za skrzypce sie wez a nie za maszyne zjazdowom :)
bender--jakie to oryginalna xywa.....widac wyobrazni tesz niemasz
live fast
die young
die young