[WHISTLER 2013] wyjazd, poszukiwani chętni
hemi427, a gdzie planowałeś nocleg?
wtedy co my byliśmy, to najtaniej wychodziły kwatery w Staff Housing (kwatery pracownicze bike parku), ale standard raczej taki sobie jak na Kanadę (dla nas wystarczający).. my mieszkaliśmy w Upper Village, ale tam ceny apartamentów zaczynają się kalkulować dopiero przy dużych grupach
wtedy co my byliśmy, to najtaniej wychodziły kwatery w Staff Housing (kwatery pracownicze bike parku), ale standard raczej taki sobie jak na Kanadę (dla nas wystarczający).. my mieszkaliśmy w Upper Village, ale tam ceny apartamentów zaczynają się kalkulować dopiero przy dużych grupach
43RIDE magazyn rowerowy
Bardzo miła wiadomość. Jeśli faktycznie będą, to pewnie za 2/3 ceny sezonowego, a nie za 1/10hemi427 pisze:Prawdopodobnie od 2013 roku w Whistler będą inne opcje karnetowe, nie tylko 1-3 dni albo cały sezon ale również 2/3 tygodniowe(podejrzewam że właśnie dla ludzi np. z Europy) to wiem od ludzi z biura blackcomb

pozdro
frango
frango
Hop, hoop, wskrzeszam temat z początku roku.
Wygląda na to, że mój wyjazd do Kanady, na obecnym etapie, jest prawdopodobny na więcej niż 50%
A zatem pytanie, czy byliby jacyś chętni?
Termin, który mnie najbardziej interesuje to 28 lipca - 18 sierpnia. Chciałbym być tam co najmniej 3 tyg, no i nie wracać przed zakończeniem Crankworx
Czyli, całość mogłaby się przesunąć 1-2 dni do przodu. Po prostu, zależy to od ceny biletów lotniczych.
Jak na razie, to co udało mi się znaleźć lub to co znaleziono dla mnie, to loty z W-wy, przesiadka w Europie, potem w Toronto i do Vancouver. Czas lotu ok. 20h
Są też chyba jeszcze jakieś połączenia z jedną przesiadką.
Jeśli chodzi o kwatery, to odradzono mi na RM staff housing, no chyba, że nie przeszkadzają mi żyjątka
Jeśli chodzi o karnety to nikt nic nie wie nt. nowych, krótszych i tańszych (coś trochę) karnetów dla Europejczyków
Niestety, trzeba się liczyć z wydatkiem ok. 550-600 CND za karnet sezonowy.
Wygląda na to, że mój wyjazd do Kanady, na obecnym etapie, jest prawdopodobny na więcej niż 50%

A zatem pytanie, czy byliby jacyś chętni?
Termin, który mnie najbardziej interesuje to 28 lipca - 18 sierpnia. Chciałbym być tam co najmniej 3 tyg, no i nie wracać przed zakończeniem Crankworx

Jak na razie, to co udało mi się znaleźć lub to co znaleziono dla mnie, to loty z W-wy, przesiadka w Europie, potem w Toronto i do Vancouver. Czas lotu ok. 20h
Są też chyba jeszcze jakieś połączenia z jedną przesiadką.
Jeśli chodzi o kwatery, to odradzono mi na RM staff housing, no chyba, że nie przeszkadzają mi żyjątka

Jeśli chodzi o karnety to nikt nic nie wie nt. nowych, krótszych i tańszych (coś trochę) karnetów dla Europejczyków

pozdro
frango
frango
@frango
My mamy zdeklarowaną ekipę: 3 rowerzystów + dziewczyna, termin taki jak Ty.
Sprawę na poważnie zaczniemy ogarniać jak kupimy bilety, narazie jesteśmy na etapie rozglądania się.
mail do nas:
crew.gbn@gmail.com
My mamy zdeklarowaną ekipę: 3 rowerzystów + dziewczyna, termin taki jak Ty.
Sprawę na poważnie zaczniemy ogarniać jak kupimy bilety, narazie jesteśmy na etapie rozglądania się.
mail do nas:
crew.gbn@gmail.com
@Kamil89, jak jesteś wciąż chętny na wspólny wyjazd to odezwij sie:
mar.polak@gmail.com
system prywatnych wiadomości jest na tej stronie beznadziejny...
mar.polak@gmail.com
system prywatnych wiadomości jest na tej stronie beznadziejny...
@Spaced, jak już będę mieć sytuację podbramkową, to może będę szukać jakiś współlokatorów wśród bywalców np. RM.
@OKI, kombinowałem, kombinowałem, a ostatecznie kupiliśmy bilety bezpośrednio od Lufthansy za 4200 brutto.
Połączenie takie, bardzo krótkie czasy przelotów 12:30-13h. Jedna przesiadka. Fajny samolot, bo na dłuższym odcinku 777-300er

@OKI, kombinowałem, kombinowałem, a ostatecznie kupiliśmy bilety bezpośrednio od Lufthansy za 4200 brutto.
Połączenie takie, bardzo krótkie czasy przelotów 12:30-13h. Jedna przesiadka. Fajny samolot, bo na dłuższym odcinku 777-300er

pozdro
frango
frango