to jest identycznie to samo co bylo z rst pare lat temu, u nas aeroza kosztowala 999pln a w czechach ok 650-700 w przeliczeniu bez odbioru podatku, na koncu wyszla nam jakies 500-550pln (nie pamietam dokladnie) we wloszech marcoki kosztuja normalnie
goRz ... Ja mam Ellswortha Jokera... Tak jak napisalem najbardziej znienawidzona no roznego rodzaju forum marka za oceanem... Oczywiscie nienawidza jej ludzie ktorzy maja co innego... :) Jedno dziwni mnie jednak ze za kazdym razem jak jezdze to ludzie sie odwracaja i patrza maslanymi oczami... Oczywiscie zwisa mi to...
polska... zebys ty wiedzial jaki pojazd moj amor dostal... jak sie pojawil na osiedlu... moze 2-3 pochlebne opinie, tez mi to zwisa, ale to pokazuje jacy zalosni jestesmy....
spoko??... no fakt calkiem przystepne... wyobraz sobie ze u nas z1 fr kosztuje 2800, a we wloszech model 2004 kosztuje okolo 300 E a czasem nawet mnie, w niemczech Z1 wedge pod qr na pocatku sezony marzec, kosztowal niecale 149 E gdzie u nas ceny byly po 1100 allegro