ja ją widziałem i mom zdaniem nadaje sie do extremalnego XC niz fr czy dh :/ ale wyglada ładnie w każdym razie...ale ni ebył bym pewien co do tej ramki....
ja nie mam, (już nie mam) miałem FOCUS'a TOXIC'a to ta sama ramka tyko inne ma kolory. fote mogę Ci zapodać na mail. ogólnie ramka całkem spoko, jest mocna, ma konkretną główke i tylny trójkąt ogólnie wygląda bardzo masywnie i na bardzo mocną. ma też wady; długi tylny trójkąt, da sie do tego przyzwyczaić ale nie jest to najlepsze;/, kolejna sprawa to, to że przy widelcu o skoku większym niż 100 mm rowetr staje sie choperowaty i wolno skręca itd. ja miałem BLACKA 100 i było nieźle ale i tak troche narzekałem; kolejana wada to wg mnie nisko umieszczony środek suportu, do ścigania się jest OK bo rower ma niżej środek ciężkości i lepiej sie nim manweruje ale przy jeździe street czy coś w tym stylu nie zdaje to egzaminu.jeśli staniesz się posiadaczem tej ramki to zmien stery na jakieś CANE CREEK'e albo cos takiego bo te orginalne to gówno a nie stery.
w rqzie pytań wal na GG