Zostałem oszukany przez osobę z Sanoka
-
- Kontakt:
Re: Zostałem oszukany przez "Marek Stasiak" z Sanoka
Siemanko
Nie chcę się źle wypowiadać o ludziach z Sanoka i wrzucać wszystkich do jednego worka ale miałem podobną sytuację i to właśnie tam. Zamawiałem ramę dartmoora przez allegro, wysłałem kaske na konto podane po zakończeniu licytacji wszystko super, kontakt ok, ale rama coś nie chciała do mnie trafić, postanowiłem pojechać po kilku próbach nawiązania kontaktu pod adres który dostałem wraz z numerem konta. Drzwi otwiera jakaś starsza Pani pytam czy mieszka tu Jan Kowalski
okazuje się że to jej wnuk mówię jaka sytuacja i kazała mi poczekać że za chwile powinien być. Faktycznie koleś przychodzi mówię o co chodzi a ten do ucieczki
, na szczęście szybko biegam złapałem gnoja, coś tam mu wytłumaczyłem, po czym okazało się że tą samą ramę sprzedał 2 razy i już jej nie ma. Oczywiście mu nie odpuściłem i szczęśliwy wróciłem z pieniędzmi niestety od jego babci.
Nie chcę się źle wypowiadać o ludziach z Sanoka i wrzucać wszystkich do jednego worka ale miałem podobną sytuację i to właśnie tam. Zamawiałem ramę dartmoora przez allegro, wysłałem kaske na konto podane po zakończeniu licytacji wszystko super, kontakt ok, ale rama coś nie chciała do mnie trafić, postanowiłem pojechać po kilku próbach nawiązania kontaktu pod adres który dostałem wraz z numerem konta. Drzwi otwiera jakaś starsza Pani pytam czy mieszka tu Jan Kowalski

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W sumie to w bardzo dziwny sposóboff_road pisze:Ave opowiedz w jaki sposób odzyskałeś mamone