Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX
Jergus, dzięki za piękną maszynkę 

Co prawda nie Carve, ale mam nadzieję że konkurencja będzie godna

Co prawda nie Carve, ale mam nadzieję że konkurencja będzie godna

HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
www.hcc-components.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nowe firmy na rynku! Twenty6, MDE, BLACX

Już niedługo testowy Undead dostępny u nas do obejrzenia i wypróbowania. No i ramy w naszym magazynie

-
- Kontakt:
To jest na moje jedna z ciekawszych rzeczy jakie się nas ostatnio wydarzyły - choć o AXO też mogliście wspomnieć 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mamy małe ogłoszenie od znajomego z Włoch, który pozbywa się MDE Damer SX w wersji custom FR w całkiem miłych pieniądzach. Rower jest na nowej ramie jak na zdjęciu z damperem RS Monarch Plus i resztą praktycznie jak na zdjęciu. Za całość chce 2600 Euro.
Rama jest w rozmiarze M, z górną rurą obniżoną do wysokości jak w rozmiarze S, dla lepszej zabawy w FR

Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu, a my podamy namiary na sprzedawcę w celu dogadania szczegółów, bo my nic z tego nie mamy jako firma, poza satysfakcją że kolejny Damper SX zawita do Polski
Rama jest w rozmiarze M, z górną rurą obniżoną do wysokości jak w rozmiarze S, dla lepszej zabawy w FR

Zainteresowanych zapraszamy do kontaktu, a my podamy namiary na sprzedawcę w celu dogadania szczegółów, bo my nic z tego nie mamy jako firma, poza satysfakcją że kolejny Damper SX zawita do Polski