Duncon Pitbull czy Leader fox dragstar

Killmen
Kontakt:

Duncon Pitbull czy Leader fox dragstar

Post autor: Killmen »

Witam.
Mam problem z wybraniem ramy, ponieważ na żadnej z nich nigdy nie jeździłem. Do zakupionej ramy chciał bym wsadzić amortyzator 66rc. Proszę o opinię, która rama bardziej by się nadawała z tym amorkiem na pojedyncze hopki i do lekkiego downhillu. Jaka rama jest wytrzymalsza i godna uwagi.
Pozdrawiam
damianksiazek9
Kontakt:

Post autor: damianksiazek9 »

Oczywiście że Duncon Pitbull.
Jeździłem na nim prawie sezon z Marzocchi 55R 160 skoku i stwierdzam że gdybym miał jeździć hardtailem to wybrał bym właśnie tą ramę.
Jest krótka zwrotna i ładna :)
Polecam!!
michal1998
Kontakt:

Post autor: michal1998 »

W pełni stawiam na Pitbulla , miałem do czynienia z dragstarem przez parę miesięcy. Teraz ujeżdżam właśnie Duncona i o wiele lepiej mi się na tej ramce jeździ .
marcin338
Kontakt:

Post autor: marcin338 »

Ja jestem za dragstarem.
Bardzo fajna ramka,zwrotna i jak niektórzy mówią "rama legenda".
Ja mam starszy rocznik tego dragstara, i jest chyba w najlepszym jego malowaniu, piekny czarny z naklejkami zielono-białymi :)

Polecam
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

marcin338 pisze:piekny czarny z naklejkami zielono-białymi
moro :) miałem teraz mam zielonego tzw kameleon z 2005 r fakt kultowa ramka, pitbull kloc, jeździłem na obydwu ramkach, niektórzy wypowiadają się na temat pitbulla a dragstara widzieli tylko na fotkach. Ciężko będzie Ci wyrwać ramę w dobrym stanie bo jest ich już mało.
Do dh brałbym 16" deczko dłuższa i lepiej się prowadzi, to że pitbul którki to w dh żaden aut może w 4 crosie tak
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

Lepiej wziac to na co jest gwarancja. ;)
Jeździłem na 2 pitbullach były spoko (poza tym że pękły ale jeden to był 2005 wiec miał tam jakąś wadę a w roczniku 2007 miałem 888 więc miał prawo) ale nie było problemu z gwarancją tylko że z tego co wiem teraz firmy dc juz nie ma oficjalnie.
www.mudserwis.com
ODPOWIEDZ