Amor + hebel po serwisie
Amor + hebel po serwisie
Witam oddałem ostatnio rower na kompletny serwis ,przy pierwszej jezdzie po 30min jazdy zauważyłem biało gęstą maś na damperze oraz gdy wciskam hamulec to przy jego odpuszczaniu czuje jakby odsysał powietrze/wode .Damper to fox rp23 bv hebel formula rx co moze byc nie tak?
Roll that shit, like that shit, smoke it
Serwis niejest firmowy rower to Radon Stage 6.0 a serwisowałem go w airbike warszawa
Ogolnie teraz sprawdziłem rower na tyle ile mogłem to dodam ze na tylnej tarczy zostaje czarna maz przed serwisem tego niebyło. Serwis obejmował wymiane wszystkich płynow w heblach amorach ,jutro jade do nich z reklamacja rower duzo gorzej pracuje po serwisie niz przed
Ogolnie teraz sprawdziłem rower na tyle ile mogłem to dodam ze na tylnej tarczy zostaje czarna maz przed serwisem tego niebyło. Serwis obejmował wymiane wszystkich płynow w heblach amorach ,jutro jade do nich z reklamacja rower duzo gorzej pracuje po serwisie niz przed
-
- Kontakt:
no niestety jak wad niebyło przed serwisem to po serwisie jest ich cały wysyp na damperze wrażenie jakby ocierał metal o metal oraz utrata skoku , tylna tarcza jest cała w oleju damper w oleju co tu począć....dodam ze po serwisie jezdzilem koło godziny po warszawie bez skoków etc.. etc...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Smutne jak nie ogarniętych ludzi dymają na siano... Taka anegdotka krąży że koleś podczas zmiany opon poprosił czy mechanik mógł by mu je napompować azotem bo tak się robi w wyścigowych samochodach podobno. Mechanik stwierdził że azotem nie da rady ale za to mają dostępną super mieszankę 78% azot, 21% tlen i 1% gazów szlachetnych ale to oczywiście kosztuje kupę siana...