Słuchawki
-
- Kontakt:
Słuchawki
poszukuje słuchawek (nausznych, zamkniętych) zależy mi na "czystości"
dźwięku.
słucham:
Hip Hop-u
Dubstep-u
i czasem rocka.
na słuchawki mam do 180-200 zł
PS. Ja mam zamiar kupić sennheyser hd 205,
ale może w tej cenie jest coś lepszego.
dźwięku.
słucham:
Hip Hop-u
Dubstep-u
i czasem rocka.
na słuchawki mam do 180-200 zł
PS. Ja mam zamiar kupić sennheyser hd 205,
ale może w tej cenie jest coś lepszego.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam sennheisery 201 i szczerze mogę je polecić zwłaszcza za cenę za która można je kupić(około 2,5 roku temu zapłaciłem 80zł). Dźwięk naprawdę dobry(miałem sporo modeli słuchawek prawie każdej firmy).
Są wygodne, nie zgniatają ucha ponieważ całe wchodzi w "słuchawkę" bez problemu można w nich wysiedzieć 7 godzin w pociągu słysząc tylko muzykę. Po 2,5 roku używania wyglądają jak nowe, gąbki są w stanie idealnym, a dużo ze mną zrobiły kilometrów.
Do grania w komputer są idealne i używam ich do wszystkich gier.
Minusem może być to że mają 3m kabla( 1 metr mam zwinięty zipem i chowam ten metr do kieszeni razem z mp4) oraz to że przy +30* C jest w nich ciepło ale tego się nie uniknie w słuchawkach tego typu
Na lato kupiłem ostatnio PANASONIC RP-HS33 i problemu z ciepłem już nie będzie.
Są wygodne, nie zgniatają ucha ponieważ całe wchodzi w "słuchawkę" bez problemu można w nich wysiedzieć 7 godzin w pociągu słysząc tylko muzykę. Po 2,5 roku używania wyglądają jak nowe, gąbki są w stanie idealnym, a dużo ze mną zrobiły kilometrów.
Do grania w komputer są idealne i używam ich do wszystkich gier.
Minusem może być to że mają 3m kabla( 1 metr mam zwinięty zipem i chowam ten metr do kieszeni razem z mp4) oraz to że przy +30* C jest w nich ciepło ale tego się nie uniknie w słuchawkach tego typu

Na lato kupiłem ostatnio PANASONIC RP-HS33 i problemu z ciepłem już nie będzie.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Aurvany pokrywaja cale uszy lecz nie sa tak mobilne jak AKG. Jesli sluchasz muzyki glowkie w domu a chodzac w sluchawkach po ulicy nie zamierzasz trzymac ich w plecaku gdzie beda przygniecione przez ksiazki i inne bajery to wez Aurvany. Jezeli duzo sie przemieszczasz i chcesz zeby sluchawki po zlozeniu miescily sie w kieszeni kurtki - AKG K518 DJ.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja na Twoim miejscu zrobiłbym tak:
Wizyta w salonie gdzie można za free zrobić badanie słuchu.
Po tym dostajesz ładny graf tego jak wygląda to co słyszysz.
często się okazuje, ze jest źle...
Wiele osób poleca dane słuchawki ale.. ma uszkodzony słuch i dla innej brzmią z dupy.
Dla tego dobrze będzie tak czy siak odsłuchać wszystkie interesujące Cie modele.
W wielu sklepach partnerskich aplauz-audio znajdziesz wszystkie modele ze swojej listy na stanie
Wizyta w salonie gdzie można za free zrobić badanie słuchu.
Po tym dostajesz ładny graf tego jak wygląda to co słyszysz.
często się okazuje, ze jest źle...
Wiele osób poleca dane słuchawki ale.. ma uszkodzony słuch i dla innej brzmią z dupy.
Dla tego dobrze będzie tak czy siak odsłuchać wszystkie interesujące Cie modele.
W wielu sklepach partnerskich aplauz-audio znajdziesz wszystkie modele ze swojej listy na stanie