Skradziono rowery Pauli Goryckiej

dawid1991
Kontakt:

Skradziono rowery Pauli Goryckiej

Post autor: dawid1991 »

Podrzucam informacje. Może to pomoże znaleźć rowery.

http://www.powiatsuski24.pl/magazyn-112 ... -goryckiej

... niestety kolejny przejaw skurwysyństwa :/
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Szkoda, ale takie rowery trzymać w piwnicy to proszenie się o kradzież.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
m2w2
Kontakt:

Post autor: m2w2 »

Wielka szkoda, ale cóż to tylko Polska...
ps. ludzie chyba nigdy się nie nauczą że `takich` rowerów nie trzyma się w piwnicach, na balkonach, klatkach schodowych czy strychach!!! Nie bójcie nic, złodzieje wiedzą po co przychodzą! Jeżeli trzymasz swój `ukochany` rower w piwnicy, znajdź mu jakiś kąt w domu!!!
Sandwitch
Kontakt:

Post autor: Sandwitch »

Zależy jakim domu... Jeżeli mieszka w bloku to chyba jedynie pod sufitem może je powiesić (ogarnij ile miejsca 2 rowery zajmują + pewnie trenażer i inne duperele)... Bardziej boli mnie to że ktoś zniżył się do poziomu kradzieży rowerów komuś kto nasz kraj (jakikolwiek by nie był) skutecznie reprezentuje na świecie...
m2w2
Kontakt:

Post autor: m2w2 »

Pisałem ogólnie o wszystkich takich sytuacjach. Ja już wolę podwiesić rower pod sufitem niż zostawiać w piwnicy i nie spać po nocach. A jeżeli komuś rower, rowery `zagracają` mieszkanie, to niech się nie dziwi że któregoś dnia w piwnicy ich nie znajdzie. Tak samo z zostawianiem rowerów na `chwilę` przed sklepem, nawet przypiętych `dobrymi` zapięciami. W życiu ! ! ! Nie w tym kraju !!!
ODPOWIEDZ