Podrzucam informacje. Może to pomoże znaleźć rowery.
http://www.powiatsuski24.pl/magazyn-112 ... -goryckiej
... niestety kolejny przejaw skurwysyństwa :/
Skradziono rowery Pauli Goryckiej
Wielka szkoda, ale cóż to tylko Polska...
ps. ludzie chyba nigdy się nie nauczą że `takich` rowerów nie trzyma się w piwnicach, na balkonach, klatkach schodowych czy strychach!!! Nie bójcie nic, złodzieje wiedzą po co przychodzą! Jeżeli trzymasz swój `ukochany` rower w piwnicy, znajdź mu jakiś kąt w domu!!!
ps. ludzie chyba nigdy się nie nauczą że `takich` rowerów nie trzyma się w piwnicach, na balkonach, klatkach schodowych czy strychach!!! Nie bójcie nic, złodzieje wiedzą po co przychodzą! Jeżeli trzymasz swój `ukochany` rower w piwnicy, znajdź mu jakiś kąt w domu!!!
Zależy jakim domu... Jeżeli mieszka w bloku to chyba jedynie pod sufitem może je powiesić (ogarnij ile miejsca 2 rowery zajmują + pewnie trenażer i inne duperele)... Bardziej boli mnie to że ktoś zniżył się do poziomu kradzieży rowerów komuś kto nasz kraj (jakikolwiek by nie był) skutecznie reprezentuje na świecie...
Pisałem ogólnie o wszystkich takich sytuacjach. Ja już wolę podwiesić rower pod sufitem niż zostawiać w piwnicy i nie spać po nocach. A jeżeli komuś rower, rowery `zagracają` mieszkanie, to niech się nie dziwi że któregoś dnia w piwnicy ich nie znajdzie. Tak samo z zostawianiem rowerów na `chwilę` przed sklepem, nawet przypiętych `dobrymi` zapięciami. W życiu ! ! ! Nie w tym kraju !!!