str0gg pisze:No to właśnie widać, że miałęś Poca w rękach kiedy kolwiek...
Swoją drogą lepiej nie rób takich wyjazdów bo warszawa jest relatywnie mała.
Przy modlińskiej skręć w prawo jak jest kaufland, za lasem masz osiedle. Powinieneś trafić.
A co do poca odsyłam na mój profil pb.
BikerJG pisze:3 POC jest obrzydliwy (kwestia gustu), na mnie zle lezal i gorzej odprowadzal cieplo - niestety Spaced mozesz nie brac mojej opini na powaznie gdyz ja TYLKO jezdzilem w tych kaskach, moja opinia jest zapewne niczym przy tonie artykulow jakie czytales i o czym "slyszales".
Czytałem je w moich 2 kaskach Poca więc lepiej się wchłonęły więc wiem lepiej.
A tak powaznie to nie spinaj pośladów. Pare postów wyżej pisałem - kask trzeba przymierzyć bo od dopasowania zależy wygoda, a nawet wentylacja.
BikerJG pisze:2 jak mozna porownywac tani produkt 661 to TLD? D3 jest nieporownywalnie lepiej wykonany, sztywniejszy, wygodniejszy i lepiej wentyluje glowe.
Tak, że jedni jeżdżą na reklamie inni na konkretnym sprzęcie

Nie liczy sie cena tylko jak cos dziala
.
BikerJG pisze:1 D3 dobieramy D O K L A D N I E do rozmiaru glowy, ja kupilem 1cm mniejszy niz mam glowe i kompletnie nie pasowal, kask z carbonu sie nie rozbije (to nie 661, poc czy Urge ktore sie rozciagaja )
POC, Urge i 661 też ma modele carbonowe ale nawet nie carbonowe są z nie rozciągliwego materiału. Rozpychają się gąbki. TLD rozpycha sie mniej bo ma mało, a bardziej sztywne gąbki i to w kaskach się tylko ubija.