Jak niektórzy wiedzą, RST wypuściło na ryneczeq nową serie swoich amorków oznaczoną końcówką T5. Skok gili i omegi został podwyższony do 120mm, a grubość goleni to już 30mm ;]. Nie wiem co o tym sądzić, bo amorki kosztują po kolei 235zł - 380. Jest to troszke niska cena jak za widelce z takim skokiem. Może ma ktoś którąś z tych zabawek i powie co to warte?
CXZłowieku ni kupuj tego abadziewia! kup sobie np używanego wedga na allegro za około 750 zeta i masz 30 mm golenie i 130 skoku i olejowe i w ogóel wypas...
kumpel ma ta najgorsza gile t5 co ma golenie 28.6 bez blokady skoku itd. to powiem ze jest zje**** na maxa!!!! tego nie brac na pewno bo to taki shit jakiego malo! nie wiem jak wyglada ta najlepsza gila t5 albo omega t5
Xx WWW.BIKEWOLOMIN.PRV.PL xXx WWW.FORUMBTW.PRV.PL xX
Powiem Ci jedno :
miałem 7 dni amora i :
pseudo teflon który jest na goleniach znika ( po tygodniu jusz go niebyło )
ale tam teflon walic
bez hamulca złapał takie luzy ze kumpel w makrokeszu miał mniejsze od RST
praca kiepska
NIEKUPOWAC TRZYMAC SIE DALEKA !!!!!!!!!
RST - rusz szutrem tumanie - czyli amorki dobre na szose :P choc i tak na szose wolalbym sztywny widelec :P moze do trkingu sie nadadza... ja osobiscie mam rst capa i mam juz tego dosc... kilka razy mi korki wystrzelily... a wogule praca do dupska... tzw: nie kupuj, jak chcesz byc kims to kup sztywniaka :]
dokladnie groocha :] stare rst byly fajne nawet ale ten shit co teraz jest to kaźnia w **** :/aha no i ktos pytal czy jest gila 2 polki , a wiec jest i jest to gila xl albo cos takiego
EJ POCO W OGÓLE TAKIE POSTY CO!? JEZUS MARIA CO ZA LUDZIE JAK TAK MOZNA PISAC TAKIE w ogóle posty o rst
rst sa do dupy i tyle nie ma co wiecej pisac...
eh...
marcochy rlz i tyle...