Jakie wybrać-obręcze?
Jakie wybrać-obręcze?
Mam zamiar złożyć nowe koła i zastanawiam się nad obręczami Mtx 39 czy może ns fortress . Co lepsze doradźcie . Może jakieś inne tylko pasuje żeby był białe. Zgóry dzięki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Jakie wybrać-obręcze?
Ht czy full?
Ja mając fulla i komplet mtx33 stwierdzam, że lepiej byłoby wziąć 31, bo będzie lżej, a z tymi kołami aktualnie praktycznie nic nie robię (nie krzywią sie).
Ja mając fulla i komplet mtx33 stwierdzam, że lepiej byłoby wziąć 31, bo będzie lżej, a z tymi kołami aktualnie praktycznie nic nie robię (nie krzywią sie).
nie rozumiem co to oznacza. S-type to bardzo wytrzymała obręcz. A 10g cięższa od Fortressa, więc nie wiem o co chodzi.Moherek993 pisze:s-type jest poprzednikiem mtx - btw po co się pchać w takie obręcze - Dart Raider albo Fortress w dobrze zaplecionym kole ,,zrobią robotę"
S-type jest poprzednikiem MTX, ale jednak różnią się one choćby wymiarami i nie jest to to samo.
Ja od siebie S-type.
-
- moderator
- Kontakt:
Z doświadczenia powiem że dobrze zapleciony fortress jest bardziej wytrzymały niż s-type
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/