[Cesiu] NS Soda 2013 + Marzocchi 66 CR 2012
Wiem, że DHF jest na przód a DHR na tył, ale mi się dobrze jeździ na komplecie DHFów. Od wielu osób słyszałem, że DHR, powiedzmy, że nie jest dobrą oponą. Sam nie sprawdzałem, po prostu od razu kupiłem DHFy i jeździło się supermarcin338 pisze:Takie sprostowanie.
Mówisz że będziesz zakładał seta 2x Minion DHF, a z tego co wiem to DHF jest na przód a na tł jest DHR (F- fron R- rear).

MUSZEL
Z tą sztycą to już raczej preferencje osobiste, jesteś niższy ode mnie, więc nie wiem jak się będzie Tobie na takiej jeździć. Dochodzi jeszcze kwestia długości mostka. Chunked ma 40mm, nie wiem jaki Ty masz mostek.
-
- Kontakt:
Nigdy nie było takiego pomysłu. Miałem wypadek na Stożku i rekonstrukcja więzadeł wymagała sporo kasy i niestety musiałem sprzedać RMBAjz pisze:skad pomysl,zeby zmienic go na sode z boxem?

Nigdy nie miałem do tego takiego psychologicznego podejścia, ale może coś w tym rzeczywiście jest, bo kiedyś miałem spore problemy z wagą a raczej z jej nadmiaremkuklis pisze:ale z tą wagą to chyba jakieś kompleksy masz

-
- Kontakt:
Najlepsze,że ostatnio wysyp Sodówek na PB widzę - jakieś promocję mają ,czy co ?
Tych ram prawie nie było widać,a nagle boom na Walentynki 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

: Najlepsze,że ostatnio wysyp Sodówek na PB widzę - jakieś promocję mają ,czy co ? Tych ram prawie nie było widać,a nagle boom na Walentynki
A może po prostu to jest fajna rama i co raz więcej ludzi się do niej przekonuje,a po za tym cena roweru,jak i samej ramy jest mocno konkurencyjna. Cesiu super set i nie ma co się czepiać twój rower twoja bajka nawet jakbyś miał tam RST HI 5 wstawione,to gówno to kogoś powinno obchodzi jak bedzie tobie odpowiadało,to ma zapierda..ć a nię stać,pachnieć i ładnie wyglądać
A może po prostu to jest fajna rama i co raz więcej ludzi się do niej przekonuje,a po za tym cena roweru,jak i samej ramy jest mocno konkurencyjna. Cesiu super set i nie ma co się czepiać twój rower twoja bajka nawet jakbyś miał tam RST HI 5 wstawione,to gówno to kogoś powinno obchodzi jak bedzie tobie odpowiadało,to ma zapierda..ć a nię stać,pachnieć i ładnie wyglądać
-
- Kontakt:
Wisnia-36 Soda i Wish na rynku są od dawna i ich prawie przez cały rok nie było widać. Względem choćby mojej ramki to można 2 Sody kupić z damperami,więc nie stawiam na cenę,bo już byłoby tego pełno :P U nas bikeparkowe maszynki to coś mało spotykanego (poza Voltage FR) ,a tym bardziej 2 Sodówki,a wcześniej Wish 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Owszem, Wish jest bikeparkowy. Voltage jest transformersem, ale generalnie bikepark/fr/slope (ten ostatni na odpowiednich krzywkach i hakach -10). Soda FR jest rowerem wg mnie fr/enduro (enduro zwłaszcza Lka), bikepark/slope to jest bardziej Soda Slope.nopainnogame pisze: U nas bikeparkowe maszynki to coś mało spotykanego (poza Voltage FR) ,a tym bardziej 2 Sodówki,a wcześniej Wish