SILESIA DH CUP

Smithsmc
Kontakt:

SILESIA DH CUP

Post autor: Smithsmc »

UWAGA !!!
Do wszystkich rowerzystów na Śląsku i w Zagłębiu.

Z racji, iż nie ma komu organizować w tym sezonie tej fajnej inicjatywy jaką jest ADHD Cup, a chcemy przecież wszyscy jeździć i dobrze się przy tym bawić, proponuję:

Legalizację i maksymalną propagację zawodów, które do tej pory co roku się odbywały.

Otóż to podjąłem rozmowy z PTSE ( Polskie Towarzystwo Sportów Ekstremalnych ) na temat ich pomocy co do takiego przedsięwzięcia. Dziś miałem spotkanie, są bardzo zainteresowani i chętni do pomocy, ba już nawet wzięli się za kilka tematów związanych z ewentualną organizacją( dokładniej na razie sprawdzą czy są możliwości organizacji czegokolwiek na dorotce, czy milo ), ale tutaj uwaga, są tego samego zdania co i ja, czyli, że nie uda się, jeśli MY ( rowerzyści ) nie będziemy w to zaangażowani. Zaproponowali nam spotkanie 27.02 o 18:00 na ściance wspinaczkowej w Sosnowcu POZIOM 450.

Chcę dodać od siebie, że nie chcę Was do niczego zmuszać, nie chcę na siłę wciskać Wam żadnych zawodów, nie chce zabierać czy przerabiać tras. Uważam, że ADHD jest zajebistą lokalną inicjatywą i sądzę, iż należy o to zadbać. Jak ustaliliśmy z PTSE wszystko jest możliwe, ale potrzebujemy Was czyli Rowerzystów, jeśli My nie będziemy chcieli, to nam nikt nie pomoże.

Zapraszam wszystkich chętnych i zainteresowanych tym tematem, czy pomocą na spotkanie:

27.02.2013 - godz. 18:00 na ściance wspinaczkowej w Sosnowcu POZIOM 450.

Jakby były pytania, to się nie krępujcie, wyraźcie opinie. Piszcie.

POZDROWER.
whitebull
Kontakt:

Post autor: whitebull »

Przybędę !
http://skakamy.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ