Nowa seria amorków RST

Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

qrde, moze rst przelamie opinie ktora ostatnio zapanowala ale z drugiej nie ma sie co dziwic, ostatnim dobrym amorem byla aeroza, koles ma ja 3 lata, co prawda nie zamecza jej , ale 3 lata......
Local Swinga-Swinga
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

**** a nie dobra opinie... widzialem tego amora. za nic swojego da bomba bym nie oddal za to!! luzy jak cholera, cos stuka i strzela, jak "zablokujesz skok" to sie majta... o "pracy" nie wspominajac. dno!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

Fajnie..

Tylko nikt nie bierze pod uwage ze to sa amorki do XC ....i do xc sa dobre za taka kase....to nie sa amorki do skakania wiec co sie dziwicie ze pekaja , strzelaja kroki itp....opanujcie sie ludzie...pzdr
www.mm-foto.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

no wlasnie chcecie cos do skakania to kupcie sobie sztywniaka za ta kase a jak ma byc amor dto dj lub jakis manitou black minimalnie
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
DragMen
Kontakt:

Post autor: DragMen »

a tak wogóle poco do XC skok 120mm i lagi 30mm ? ? ? ?
po 7 zniech miał luzy większe ( RST GILLA t5 ten najtanszy model ) niz kumpla
amorek z makrokesza
w amorku cos strzela i hujowo chodzi ( po daniu pół słoika smaru cos zgrzipiało w srodku jakby slizgów juz niebyło
jednym słowem shit
RST jest tyle warte co kupno przezutki SIS za 10zł :P

kup lepiej mojego blacka
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=211434 heh
DirtBitch
Kontakt:

Post autor: DirtBitch »

Mam rst omega sl i jest to totalna porażka.Nie wybiera żadnych nierówności chyba ze skaczesz z jakiegoś murka ale to wtedy tak tłumi że nadgarstki odpadają z bólu.Nigdy więcej nie kupujcie RST
marcel
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ech...bo to jest polityka sprzedazy firmy rst.....ona robi amorki do xc ale ze maja 120 sokoku i golenie 30 to WY mysliscie ze do skakania itp sa...
i kupujecie a rst jest zadowolone :)...i tak to si ekreci...
www.mm-foto.pl
woitas
Kontakt:

Post autor: woitas »

Amorki do XC montowane sa w rowerach Dualowych .. Zgadnijcie jaki to rower ..
Ride or Die
woitas
Kontakt:

Post autor: woitas »

kto pierwszy ten lepszy !!
Ride or Die
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

agang - na blacku pisze ze jest do xc :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

acid :)
i nie wiem czy jest jakis rower ktory ma firmowo wedga z1 ale on tez do xc jest:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042
night_crawler
Kontakt:

Post autor: night_crawler »

moze chcialby ktos kupic rst gila t5 na 2005 ... nowka ( czyli nie uzywana :P ) cene mozna wynegocjowac jak by ktos chcial ... jak nie to nie :P

i tyle ..
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

Ja mam Omege sl kupiona za 360 zeta nówka i jest ok. Fakt, sciera sie ten "teflon" ale to jest widelec z 360 zeta a nie skatowana używka za 700 w dodatku na śrubki dwie. Krwa ludzi, najbane macie czy jak? Jak kupujesz rst za 350 to czego się spodziewasz co ? Ja nie skacze, nie wale dropow ale waze tak cos koło 100kg i jeżdze po wszystkim i działa! Ma pełne 12cm skoku, tłumienie jest i działa a lock out blokuje widelc na sztywno.
Chcecie dupe podcierać szkłem to kupcie se amora za 2k i potem wpierdaalac suchy chleb. Ja wziałem za 360 i nawet jak sie w drobny mak rozpierrdoli to bez stresu wezme sobie taki drugi.
Co do strzelających korkow - one strzelają jak amor jest za bardzo utwardzony ( skrecony na twardszy) Wiedzą o tym wszyscy- jak boisz sie o strzelanie to założ opaske metalowa i koniec.
Ja pierdolle czasami to sie czytać tego nie daje. Nie widziała dupa słońca zagorzała od goraca. Nie wiem jakim cudem łąpia luzy te widelce po tygodniu na V kach. Delta Tl od 99 r mi nie złapała.
Ta seria jest DO EDNDURO patrz beskidy-> zaawansowana turystyka-> cały rok w górach A NIE DO HARD COREu To ze cos wyglada jak np Z1 to nie swiadczy ze tak jest.

RST to RST i nic tego nie zmieni!!! Ona są na rynku bo są tanie i tak mają być.

Uwazasz, ze rst jest dupne, masz do tego prawo. Posypał Ci się ? Spoko, nie kupuj wiecej. Ja nie mam kasy na widelec za 1300 to biore to na co mam kase i sram ze szczescia ze takie widelce są.

Po chója wafla ciagle pierdlic ciagle o tym samym. Jak jest złe to nie bierz i koniec. A jak wszyscy piewcy M chca to niech mi założa fundusz powierniczy na mojego Z1. Bardzo chętnie przyjmę.
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

kml spoko gość z Ciebie :)
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
Xprot

Post autor: Xprot »

to samo gowno inaczej zapakowane
kml
Kontakt:

Post autor: kml »

[quote="PiCiA_reda"]kml spoko gość z Ciebie :)[/quote]

;] dzięki ;]

POwtarzam RST to RST ( tak zeby nie było, ze bronie za wszelką cene bo sam na tym jeżdze) i kupując to decydujesz sie na taki a nie inny poziom wykonania i jakosc pracy. ALE TA CENA :>
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

nowe agangi am na 2005 maja rst hahahahahahahahahahahahahaha
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
ODPOWIEDZ