Jak zarobic kase

Dual
Kontakt:

Jak zarobic kase

Post autor: Dual »

Siema
Wiem ze juz takie problemy i topicki byly ale jak sobie radzicie jezeli chodzi o kase , zbierazcie .... a co z jakas praca , gdzie pracujecie co obicie dorywczo , mowie odrazu jestem z Zabrza moze ktos ma jakies oferty ktorymi chcialby sie podzielic ??

Z gory THX
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

/quote: "Wiem ze juz takie problemy i topicki byly"

No były :D

Szukaj roboty przez znajomych, rodzine. Lipe masz. W wiekszym miescie nie problem byle jaka robote dorwać. Ja trawe kosiłem spalinówką przez jakiś czas, w zimie dorabiam odśnieżając podjazdy od garażów z rana amerykanowm. Płacą 20 od odśnieżenia. Trawe tez im kosiłem. 50 za koszenie ogródka i grabiebienie. Teraz im liscie grabie. Zawsze jakaś kasa jest. Sprzedałem stare monety i banknoty na allegro. Sąsiadowi inwalidzie chate odkurzam. Od listopada bede miał robote na 4 miechy. Siedzenie w budzie i naciskanie guzika od szlabanu ;]
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

[b]bzp[/b] nie maly luksus masz.. ja szukalem pracy na wakacjach ale nic ciekawego sie nie znalazlo do jedego goscia pojechalem tylko z kumplem bo potrzebowal mlodziezy wygadanej i elokwentnej myslelismy ze jest to jakies sprzedawanie gazet na ulicy czy cos a tu gosc wyjechal " handel obwozny" :| polegalo to na tym ze jezdzimy z gosciem w firgonetce jakiejs 100 kilometrow od miejsca w ktorym mieszkamy i chodzimy po domach i latarki sprzedajemy..spoko.. teraz w roku szkolnym cos by sie rzydalo z ulotkami pokombinowac..ale nawet tego sie nie da znalesc tylko oczywiscie 18 lat zeby na umowe..lipa ogolnie..:(
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

kurde a moze ktoś dorwał jakieś chałupnictwo gdzie wypłacają a nie robią w balona. Nie wiem moze poularne składanie długopisów, czy jakieś inne pierdoły.
Niektórzy maja luksusik <bzp> ale np. ja mam 15 latek , dziwnych(skąpych) sasiadów, to raczej nie ma szans na jakies dorobienie koszeniem itp. Jak ktoś coś kołuje to niech napisze, każdy grosz dobry,...

POZDRO
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

kup cos taniej sprzedaj drozej ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

Im mniej macie lat, tym trudniej o prace i tym bardziej pracodawca bedzie sie staral was okrecic lub walowac na wyplacie. W wiekszosci. Mysle, ze majac 15 lat powinniscie sie skupic na nauce, bo zarobicie niewiele, a leb nie ebdzie sie zapelnial :)

W tym wieku mozna co najwyzej DOROBIC na boku. Znacie sie na rowerach, to naprawiajcie je znajomym!
http://tiny.pl/8mm
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

[b]Looka MKNX[/b] dobrze prawisz..;d prorok jaki czy co..:D:D:D
Tuff
Kontakt:

Post autor: Tuff »

Mozesz jeszcze caiało swe sprzedawac - debson tak robi wcale zle na tym nie wychodzi - ostatnio kupil sobie fajne kolko do tylu - 24" na Dm24 :)
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

" tanio kupie drożej sprzedam...." dobre ale niewiele sie zarabia......zalezy na czym oczywiście

znam kolesia ktory przychodzi rano na gielde kupuje komorki od kolesi jakichs tanio a popoludniu sprzedaje drogo bo jest masa ludzi ktorzy chca kupić....i takim sposobem zarabia na tydzien jakieś 100 zł. albo lepiej...
w krecenia dlugopisow raczej nie polecam......:/

najlepiej coś sasiadom robić.....kosić trawe,grabic liście......pomagać naprawiać autko,albo samemu rower jak sie umie oczywiscie :)
i takie tam......

poessssssdro
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

olisko to oczym mowisz to jest paserstwo raczej :) i jest karane tak samo jak kradziez...
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

nie wiem co to jest w każdym razie sie oplaca.....:)

pzdr
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

chałupnictwo suxxx dzisiaj sie dowiedziałem... a moze jednak ktos ma lewą połówkę 500 euro z crunchips chetnie podzele "łup" ;]
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

" tanio kupie drożej sprzedam...."

W 7 miechow zarobilem na MOJ rower.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Najpierw pracowalem w telepizzy, potem w firmie handlujacej weglem na nocki, a przez ostatnie 3 miesiace bylem serwisantem maszyn do obrobki drewna :]
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
matt
Kontakt:

Post autor: matt »

ja bylem cieciem w szkole i juz cos wpadlo, praca w nocy, nic sie nie dzieje, jest komp jest net sa pieniadze:D
teraz jade na 3 tyg za granice i mysle ze troche zarobie.
jeden zdecydowany atut jestem pełnoletni i miły:P
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Dual zawsze możesz iść do banku spermy :P

A tak powaznie to sam dorabiam na tłumaczeniach. Warto mieć jakaś umiejetność konkretna bo wtedy nie siedzisz iles tam godzin robiac gówno i dostajac 5zl/godz tylko dostajesz zlecenie - pracujesz sobie w domku, a i kasy jest wiecej.
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

żeby współpracować z bankiem spermy, musisz mieć dziecko ;]

jak masz 18+ lat, to napisz sobie życiorys, jak się uczysz, to pochodź trochę po jakichś sklepach w stylu obi, castorama, praktiker i zostawiaj cv, jak się uda, to Cię przyjmą, będziesz miał elastyczny grafik (na tej zasadzie mimo, że studiuję, pracuję w obi).
Jak się nie uczysz, to masz proste zadanie, pochodź, poszukaj w gazecie, w ostateczności idź do urzędu pracy.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Jaca nie musisz. Jest to mile widziane ale nie konieczne. Był o tym ostatnio artykuł gdzies ;)
czarny09
Kontakt:

Post autor: czarny09 »

ja mam 15 lat i o dziwo mam super zajecie, niestety tylko w wakacje.... a mianowicie pomoc w przedszkolu prywatnym gdzie moja siostra pracuje, w wakacje trezba umyc zabawki, posegregowac itd. 6 godzin dziennie robisz i po 5 dniach roboczych dostalem 200zl a robilem przez miesiąc xDD daje 800zl. i wielkim + jest to ze od 8 rano do 14 i popolodnie wolne. moj znajomy wyprowadza psa sąsiada bo ten nie ma czasu, tez kasa jest za nic tak naprawde
ODPOWIEDZ