Pomoc przy dobraniu części.
Pomoc przy dobraniu części.
Cześć potrzebuję informacji, jakie kupić części. najbardziej zależy mi na cenie, no ale też byle czego nie chcę brać.Tak więc co mogę kupić jak najtaniej do Horneta 2011.
Stery: dartmoor ma jakieś chyba
Korby:Myślałem na race face evolve dh lub shimano lx.Tylko jakie najlepiej mocowanie?
Suport: Tu już nie wiem 73mm(pójdzie pod redukcje) z korbami może coś znajdę. Orginalne to chyba 63mm.
Mostek:Znajdzie się coś podobnego, lecz tańszego do dartmoor fury?
Zacisk:Pewnie biały accnet za 15 zł,ale może są jakieś błękitne?
Sztyca:Dartmoor?
Siodło: Darmoor chyba miał za 60zł małe i wygodne.
Stery: dartmoor ma jakieś chyba
Korby:Myślałem na race face evolve dh lub shimano lx.Tylko jakie najlepiej mocowanie?
Suport: Tu już nie wiem 73mm(pójdzie pod redukcje) z korbami może coś znajdę. Orginalne to chyba 63mm.
Mostek:Znajdzie się coś podobnego, lecz tańszego do dartmoor fury?
Zacisk:Pewnie biały accnet za 15 zł,ale może są jakieś błękitne?
Sztyca:Dartmoor?
Siodło: Darmoor chyba miał za 60zł małe i wygodne.
:*
Podaj jeszcze jaki masz budżet na wszystko, tak będzie o wiele prościej coś dobrać. W sterach Darta łożyska strzelają, od siebie polece Neco H773. Korby to juz zależy które się trafia jedne i drugie w miarę dobre. Suport pewnie dostaniesz z korbami. Zacisk Accenta też jest Okej, sam miałem i nie narzekałem. 

Od siebie poleciłbym FSA Moto X wraz z BB (idzie dorwać za 150zł). Całkiem lekka, wytrzymała i można dostać każdą pierdółkę do niejŚpiący pisze:Korby:Myślałem na race face evolve dh lub shimano lx.Tylko jakie najlepiej mocowanie?