pytam sie was moze macie jakies ciekawe pomysly, doswiadczenie w budowaniu tego typu sciezek . chodzi mi o cos takiego ... :) waska kladka np na wysokosci 1metra i szeroka na np 50cm... rozne podjazdy,zjazdy pochylnie... jesli macie ciekawe pomysly to piszcie...na pewno mi sie przyda gdyz planuje zz przyjaciolmi taki tor zbudowac...:)
50cm to nie zaszerokie? mysle ze 30 wystarczy, pozatym fajnie by bło gdyby były tez odcinki np 10 cm poszerzane tylko na zakretach
a tak pozatym t zróbcie cos ala red bull ride:D
ala red bull ride moze cos szerzej o tym napiszesz... a co do terenu to zwykla prosta bez zadnych pagorkow ( z wyjatkiem wielkiego rowa po srodkou pola ) pole :) wiec jakies propozycje?:P i co to ten red bull ride :)?
nawet sie nie meczcie. w jakis weekend ktos w poblizu bedzie robil ognisko i zabraknie mu drzewa. jak myslicie, gdzie uda sie po opal? jesli chcecie budowac-radze na jakims totalnym zadupiu.
qrde czlowiek wez pogladaj pare filmow i podpatrz jak to inni robia, polecam nowa produkcje the collective - pod koniec filmu jest dokladnie to co cie interesi
ja na emule znalazlem duzo filmow, polecam kozystac ze spisu na pinkbiku, wszystkie tytuly tam wymienione wymiataja i nie mowie o redbulach czy nwd, powstalo teraz duzo alternatywnych filmow gdzie duzo ludzi jezdzi NIE W CIUCHACH FOXA