Hierarchia damperów AVALANCHE
Hierarchia damperów AVALANCHE
Witam chciałbym żeby ktoś kto się orientuje napisał które dampery firmy AVALNCHE są w ich hierarchii pierwsze.
Ponieważ planuje zakup AVA CHUBIE i nie wiem czy AVA WOODIE jest lepszy czy to to samo? jeszcze jest DHS ale on ma prowadzenie zbiorniczka osobno co mnie nie interesuje.
Ponieważ planuje zakup AVA CHUBIE i nie wiem czy AVA WOODIE jest lepszy czy to to samo? jeszcze jest DHS ale on ma prowadzenie zbiorniczka osobno co mnie nie interesuje.
hm szkoda myślałem że jest trochę wyżej:)
no ale taki chubie chyba jest lepszy (pracą) od np Marzocchi Roco WC?
bo w sumie zakupiłem nowe Roco WC 2010 ale mogę też kupić tego chubiego i teraz myślę co lepsze? kiedyś miałem AVE ale Woodie lecz nawet nie jezdziłem na nim ponieważ sprzedałem rower damper poszedł w odstawkę,
albo jeszcze DSP Dueler? tego dampera wogóle nie znam więc nic o nim nie wiem.
oba dampery pracowałyby na tytanie
no ale taki chubie chyba jest lepszy (pracą) od np Marzocchi Roco WC?
bo w sumie zakupiłem nowe Roco WC 2010 ale mogę też kupić tego chubiego i teraz myślę co lepsze? kiedyś miałem AVE ale Woodie lecz nawet nie jezdziłem na nim ponieważ sprzedałem rower damper poszedł w odstawkę,
albo jeszcze DSP Dueler? tego dampera wogóle nie znam więc nic o nim nie wiem.
oba dampery pracowałyby na tytanie
mam demo 9 z 2006 (nowe) i teraz chce tam zapakować coś co nie jest w każdym rowerze.
kupiłem Roco WC ale czuje że to nie to co chciałem.
myśle nad
1.AVA Chubie 241mm
2.DSP Dueler
jakieś propozycje? nie chce tylko foxów i swingerów;/ ktoś mi mówił ze do tej ramy cane creek to słaby wybór a niby to roco idealnie klei ramę.
kupiłem Roco WC ale czuje że to nie to co chciałem.
myśle nad
1.AVA Chubie 241mm
2.DSP Dueler
jakieś propozycje? nie chce tylko foxów i swingerów;/ ktoś mi mówił ze do tej ramy cane creek to słaby wybór a niby to roco idealnie klei ramę.