jakie polecacie gripy tak do 60 zł ?
Najlepiej z dodatkami niebieskiego lub całe niebieskie

gówno prawda. Grip trzyma się na jednej obejmie, tej wewnątrz kierownicy. Wiele jest gripów na jednej obejmie. Mam od 3 sezonów i nawet jak jeździłem bez barendu (który jest tylko ozdobą, dlatego trzyma się na plastiku, nie ma on jak trzymać gripa) to nie było szans na obracanie się.nhp890 pisze:Miałem te Sunline i odradzam - barend jest zewnętrzną obejmą ściskającą grip, jak przy glebie odpadnie ci barend to jest duża szansa że go już nie założysz, bo montuje się on na plastikowej obejmie którą łatwo uszkodzić. W efekcie grip jest zamocowany na jedną obejmę = obraca się
ale Sunline'y są na jedną obejme. A barend jest tylko ozdobny, nie ma jak trzymać gripa, tam jest tylko śrubka trzymająca barend na plastiku gripu. Trzeba było dokręcić obejme. Mam te gripy i jakoś jak bez barendu jeździłem to było gitnhp890 pisze:Ale to nie znaczy że grip który ma 2 obejmy będzie się trzymał na 1. Po spadnięciu barenda gripy nie trzymają się prawie w ogóle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość