Pierwsze zawody (wiek 15 lat)
Pierwsze zawody (wiek 15 lat)
Witam , mam zamiar pojechać na jakieś zawody DH . Jeżdżę na sztywniaku (tu macie spec. http://www.katalogrowerowy.pl/a/rowery/ ... -tombstone ) nie wiem czy sie w ogóle pchać na zawody na sztywniaku ? Czy lepiej uzbierac kase i kupic fulla (i tak mam to w planach) i dopiero wtedy pojechac ? I podajcie jakieś zawody w których mogłbym wystartować ( wiek 15 lat ) 

-
- moderator
- Kontakt:
Poogladaj sobie filmy z tych imprez i sam ocen czy dasz rade.
Na sztywniaku ludzie sobie radza nawet na trudnych trasach, a ogromna czesc (wiekszosc?) zjazdowcow w PL zaczynala wlasnie od sztywniaka.
Fakt faktem, sztywniak ogranicza w DH i nie pojedziesz takimi liniami i tak szybko, jak na wypasionej zjazdowce, ale mimo wszystko, na sztywniaku da sie zjezdzac, da sie zjezdzac calkiem szybko i da sie czerpac z tego radosc
.
A czy Ty sobie poradzisz, to juz musisz ocenic sam.
Na sztywniaku ludzie sobie radza nawet na trudnych trasach, a ogromna czesc (wiekszosc?) zjazdowcow w PL zaczynala wlasnie od sztywniaka.
Fakt faktem, sztywniak ogranicza w DH i nie pojedziesz takimi liniami i tak szybko, jak na wypasionej zjazdowce, ale mimo wszystko, na sztywniaku da sie zjezdzac, da sie zjezdzac calkiem szybko i da sie czerpac z tego radosc

A czy Ty sobie poradzisz, to juz musisz ocenic sam.
-
- Kontakt:
full dużo wybacza, niedoloty itd, jeżdżę też na ht i w tym roku mam zamiar objechać pare imprez, z cylu joy ride, beskidia. z tego co oglądam nagrania go pro myślę że dam radę, ale po spytaniu się kilku kolegów(którzy jechali daną trasę ) czy naprawde to jest takie proste jak się wydaję odpowiadają wręcz przeciwnie... 

-
- Kontakt: