brooce pisze:pisząc opinie zwróćcie prosze uwagę na pole widzenia, bo z tego co przymierzałem to w Okleyach jest z tym bardzo kiepsko :/
Rozumiem,że w takim razie do Ciebie bardziej przemawiają gogle 100% ? Z tego co czytałem to oba modele tych gogli w sumie różnią się tylko kolorystyką(?)
100% to świetne gogle, łatwy dostęp do szybek i zrywek. Oba modele są dobre, wielkością są takie same, a różnią się tym ze te droższe mają gąbkę 2 warstwową i na dole takie małe otwory. Jednak jedne i drugie dobrze leżą, spokojnie możesz brać te tańsze ;]
dzieki goglom oakley dalej mam oko-zaliczylem potezna glebe i kiera (bez barendu) wbila mi sie w szybke na wysokosci oka.nie wiem jak z wytrzymaloscia szyb w innych goglach ale tych gogli chyba nigdy nie zmienie.nowa szybka kosztowala 80zl,oko bezcenne.
Pitolenie z tym polem widzenia...
Mam foxy mainy i oakleye o frame, oakleye maja ciut mniejsze pole widzenia, ale i tak jest bardzo wygodnie i wszystko widac...
Ja moge polecic od siebie spy magneto. Deklasuja wiekszosc gogli o kilka klas Lepsze niz fox lepsze niz smith ( nie wiem jak w stosunku do modelu piston) Maja chyba najwieksze pole wiedzenia jakos wykonania rowniez topowa