wysyłka amora do Ukrainy - jak?
wysyłka amora do Ukrainy - jak?
Hej. Mam propozycje na kupno Monstera którego posiadam przez Ukraińca. Mam problem jak te transakcje przeprowadzić. Myślałem nad jakimś kurierem i za pobraniem. Ale ceny w internetowych kalkulatorach są kosmiczne i czasem przekraczają wartość amora
wiecie może czym wysłać amorka by cena nie była tak chora? Odległość to ok 1300-1400km.

http://videodslr.pl/ostrzezenie-oszusci ... t4097.html
masz tu temat
masz tu temat
"Good afternoon. I would buy this fork. possible delivery to Ukraine? Kherson - town postal code 73000. I'm willing to pay for shipping."coolman1 pisze:Siemka uważaj na oszustów miałem taka samą propozycje podeślij mi temat rozmowy to ci powiem czy to to samo
nie proponował sam żadnej formy płatności, po prostu gość chce kupić i tyle, ale jak to przeprowadzić to nie wiem...
Ja sprzedałem ramę na Ukrainę. Gość znalazł ogłoszenie na pb. Zapłata przez paypal, wysyłka pocztą. Zero problemów. Paczka szła 6 dni roboczych. Jedyny minus to dośc niekorzystny kurs na paypalu przez co za ramę dostałem ok 40pln mniej niż się spodziewałem ale jak wszystko dobrze policzysz to paypal jest dobrą opcją.
-
- Kontakt: