Rama FR/DH do 2600zł...?
-
- Kontakt:
Rama FR/DH do 2600zł...?
Zbieram kase na rame do freeridu / downhill do 2600zł. Myślałem na Dangerous Mike'iem Freeride 2.0 ale gdy sie dowiedziałęm że nie da sie wsadzić zębatki w korbie więcej niż 36 zębów to troche przestałem o nim myśleć. Jest jeszcze Duncon Tosa Inu, tylko boje się troche o budowę wachacza i tym "pływającym" punktem przy korbie, poza tym ramka jest całkiem spoko. Najnowszym moim pomysłem jest złapanie używanej Kony Stinky w stanie bdb. Skok w ramce to przynajmniej 150mm i rozmiar nie większy niż 18". Czekam na propozycje. Z góry dziękuję wszystkim :-).
-
- Kontakt:
hmm co do sprzetu z ameryki to co nie co slyszalem ze sprowadzają niektórzy. w moim mieście jest duuużo pseudo streetowców na dragstarach. Praktycznie tylko moi kumple cos wiedza na temat sprzetu ale to nie wystarcza. Co do zdania wd40 myślę ze to najlepsze rozwiązanie - uzywana stinky w bdb stanie. Posznupie gdzieś zeby jakieś sprzęty zalatwić se stanów. Co do zdania goRz'a to AC ma za słabą konstrukcje - tak mi sie wydaje. poza tym cena jest wysoka. Dzięki za wasze pomysły, czekam na kolejne ;-)
Wiecei mi sie wydaje ze spzet sie znajdzie tylko trzeba dobrze poszukac i moze jeszcze troche doszbierac. Mysle ze 3000 powinno byc ok. POszukaj osob ktore sprowadzaja cale rwoery i je rozkladaja w polsce, to sie bardzo oplaca. I napewno jak poszukasz to znajdziesz duzo lepsza ramke z duzo lepszym damperem.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
knoxville - malo slyszales :) na kony narzekamnooostwo ludzi, zwlaszcza na sztywniaki. nie bezpodstawnie w sumie. o stinky tez sa rozne opinie. mi sie np przyjemniej jezdzi na bigghicie niz na stinkaczu, ale ja nie zjazdowiec to sie nie sugruj :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Big hit jest bardzo dobrze zbudowany konstrukcjyjnie i wogóle jest super. Mój kumpel ma zwykłego Big hita i jeździ sie na nim całkiem super. Ma 130mm skoku chyba(dokladnie nie wiem) tylko ma ta rama 2 minusy. Po pierwsze to jest problem z damperem, bo ciężko ze wsadzeniem większego niż 130mm, a drugi minus to cena i dostępność. Nie spotkalem sie jeszcze z big hitem w dobrej cenie. Widziałem zwykłego Big hita za 3tys. w bdb stanie. Wy na pewno znacie ceny tych ram. Możecie napisać za ile, jaką mozna dostać. Dzięki, czekam na nastepne pomysly :-)