Telefon - Głośność słuchawek
Telefon - Głośność słuchawek
Czy ktoś wie gdzie sprawdzić parametr odpowiedzialny za głośność grania na słuchawkach dla telefonów:
Sony Xperia Tipo
Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy mini 2
Szukam i nie mogę nigdzie znaleźć
Sony Xperia Tipo
Samsung Galaxy Y
Samsung Galaxy mini 2
Szukam i nie mogę nigdzie znaleźć
Moc wyjściową na gnieździe Jack ciężko będzie Ci znaleźć, co do słuchawek: im więcej Ohm tym dźwięk nieco cichszy ale "gładszy", bez charczenia np. słuchawki 16 Ohm będą głośniejsze ale mogą czasem zatrzeszczeć, 32 Ohm będą nieco cichsze ale bez charczenia 
Jakoś tak :P
Od siebie mogę śmiało polecić Skullcandy Ink'd, dobrze grają i rozsądnie kosztują

Jakoś tak :P
Od siebie mogę śmiało polecić Skullcandy Ink'd, dobrze grają i rozsądnie kosztują

Miałem już samsunga (wave 533) podobało mi się w nim menu, ale w necie czytałem że do odtwarzania muzyki galaxy jest zły. Biorąc pod uwagę że te telefony mają praktycznie te same funkcje, Tipo podoba mi się bardzo z wyglądu więc chyba zdecyduje się na niego. Zastanawia mnie tylko właśnie to jak to będzie grało
-
- Kontakt:
jakikolwiek android + poweramp = głośniejsze granie
Jeszcze głośniej można przez zrootowanie, zmianę romu na coś porządnego CM na przykład, dobry kernel i Ex Tweaks - tam masz różne myki do podgłaszania telefonu - moje mdr-xb700 jak dam na max to jak głośniki się zachowują po takich zabawach
i nie trzeszczą, charczą 
aaaa Sony Xperia J poszukaj, może trafisz, fajny fonik
Jeszcze głośniej można przez zrootowanie, zmianę romu na coś porządnego CM na przykład, dobry kernel i Ex Tweaks - tam masz różne myki do podgłaszania telefonu - moje mdr-xb700 jak dam na max to jak głośniki się zachowują po takich zabawach

aaaa Sony Xperia J poszukaj, może trafisz, fajny fonik