Napę Dartmoor

szyszadh
Kontakt:

Napę Dartmoor

Post autor: szyszadh »

Witam kompletnie nie wiem co zrobić bo za bardzo się na tym nie znam i prosiłbym o pomoc i wyrozumiałość :D co o tym sądzicie ? http://tablica.pl/oferta/naped-dartmoor ... f1541;r:;s: warto czy nie ? no i jeszcze jedno pytanie mam krosa signa fr1 a tam jest suport standardowy wiec czy będzie pasował do tej ramki ? :) z góry wielkie dzięki :D
damianksiazek9
Kontakt:

Post autor: damianksiazek9 »

Za taką cene niby się opłaca, ale wiedz że ja taki suport złamałem na hopce wysokości krawężnika i przelot może 2 metry :D Korba jest w miarę chociaż też miałem i lewa mi się skrzywiła :/ Jak bym miał to kupić to zmienił bym suport na jakiś normalny do DH a nie XC.
szyszadh
Kontakt:

no ale na początek chyba wystarczy a z czasem zmienię :D a standartowy suport to 68/73 ? :)
stomatolog
Kontakt:

Post autor: stomatolog »

Co to za platformy? Na vp nie wyglądają, bardzo podobne kupiłem do roweru tak-brzydkiego-że-nikt-nie-ukradnie-z-pod-sklepu made in china za 20zł (jakoś tyle...).. Ale mogę się mylić. Anyway jeżeli mam rację, to wolę nie wyobrażać sobie sceny z łamiącą się na lądowaniu platformą, dopytaj sprzedawcę.

pozdrawiam.
szyszadh
Kontakt:

no ok dopytam co i jak :D
damianksiazek9
Kontakt:

Post autor: damianksiazek9 »

za 150 zł sprzedam ci dobre korby Truvativ Hussefelt z suportem pod mufę 68/73mm + dorzucę ci plastikowe czarne platformy gratis :) Napewno korby nie złamiesz, suportu nie rozwalisz i będziesz jeździł i jeździł :P

edit. za ten post (ogłoszenie) kolega dostaje porannego warna. Pozdrawiam off_road
ODPOWIEDZ