małolaci!!
eeeee no wlasnie k@mil :P nase miasto to wies.. pff wpadnijcie i zobaczcie prawdziwych wymiataczy :D a co dego mojego temaciku ...hmm wg mnie powinnismy gowreszcie skonczyc jak pieprzyc mamy takie glupoty <pisze mamy bo ja tez pieprze> a jak nie to mowcie jakie macie pomysly na zmiane tego badziewia na normalne fachowe forum!!
pozdro dla ekipy z J-na
pozdro dla ekipy z J-na
Moj brat ma 13 lat ale to jest chodzacy katalog rowerowy , zna wszystkie ceny itp., na wakacjach siedzi w rowerowym i naprawia rowery a na swojej cocainie nauyczyl sie szybciej skakac na dircie niz inni duzo starsi (skakal juz pierwszego dnia bardzo dobrze) a poza tym jeszcze 2 lata temu mial fulla "makrokesza" i tak go załatwil ze pogial w nim stalowy wachacz i zooma z przodu rozwalil
Smol no i co???
chyba tylko tyle ze wyjatek
(pewnie zaplacil Ci za ten post, albo pogrozil <joke>)
==============================
lub:
rower rozwalil wpadajac pod samochod...
skakal dobrze... robil jakies tricki w pierwszy dzien, moze supermana?:D
<joke><joke>
ale nie wiem po co to piszesz...??
ktos pojechal Twojemu bratu?
bo przeciez nikt tu nie ocenia calego nie pelnoletniego swiata czy ludzi w jakims tam wieku, ale tak juz jest ze zdanie o ogule wypowiadajacym sie na tym forum nie moze byc poztywne z chyba oczywistych przyczyn...
yo
chyba tylko tyle ze wyjatek
(pewnie zaplacil Ci za ten post, albo pogrozil <joke>)
==============================
lub:
rower rozwalil wpadajac pod samochod...
skakal dobrze... robil jakies tricki w pierwszy dzien, moze supermana?:D
<joke><joke>
ale nie wiem po co to piszesz...??
ktos pojechal Twojemu bratu?
bo przeciez nikt tu nie ocenia calego nie pelnoletniego swiata czy ludzi w jakims tam wieku, ale tak juz jest ze zdanie o ogule wypowiadajacym sie na tym forum nie moze byc poztywne z chyba oczywistych przyczyn...
yo
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Tu juz moim zdaniem nie chodzi czy gosciu ma 10 lat czy 16..Ale o to co sobą reprezentuje..jak widze niektorych co jadą młodszym tylko z tego powodu ze są starsi niby bardziej ,,doświadczeni" nastawieni na kontrę w kazdym zdaniu przy okazji gubią sens dobrego taktu...
a przy okazji Yebać pic dla szpanu..
PoZdRo
a przy okazji Yebać pic dla szpanu..
PoZdRo
http://www.pinkbike.com/photo/3010256/