małolaci!!
małolaci!!
ej ludzie ile wy macie lat? 5? 7? 10? bo piszecie takie pierdoly na tym dh-zonie ze sie w pale nie miesci!! ma ktos jakis pomysl zeby zaprzestac temu przestępstwó??:P
niestety nic na taki proceder nie poradzisz .... był, jest i będzie, staram się tępić co głupsze wypowiedzi. niestety większa część ludzi z forum przechodzi wiek dojrzewania i siedząc przed kompem myślą że są bogami, że są anonimowi i wyżywają się na wszystkim i na każdym, pojeżdżają się wzajemnie i rzucają śmisznymi tylko dla siebie żartami ....
apel do wszystkich ludzi w tym wieku: przemyślcie dwa razy zanim coś napiszecie a na forum będzie lepiej ...
apel do wszystkich ludzi w tym wieku: przemyślcie dwa razy zanim coś napiszecie a na forum będzie lepiej ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
5 latkowie na forum ... to by było dobre :D
chciałbym widziec knypka 30 cm przy kompie który pisze mądrzej od niektórych tutaj na forum :D
pozatym nic sie nie da zrobic z takimi ... tylko przyjechac i nakopac do dupy zeby niezakładał topicu typu " co lepsze point czy drag " ...
takie moje zdanie :P , teraz tylko czekac az ktos sie przyfandzoli ze mu cos niepasuje :D
chciałbym widziec knypka 30 cm przy kompie który pisze mądrzej od niektórych tutaj na forum :D
pozatym nic sie nie da zrobic z takimi ... tylko przyjechac i nakopac do dupy zeby niezakładał topicu typu " co lepsze point czy drag " ...
takie moje zdanie :P , teraz tylko czekac az ktos sie przyfandzoli ze mu cos niepasuje :D
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
adrianDH Ty chyba zostałes z poloka przynajmniej 2 razy ...
jak czytam Twoje wypowiedzi to ... mnie mdli i mam uczucie jakbym gadał z 10 latkiem ...
tak btw , specjalnie niezrobiłem EDIT bo chce pobic konexa i miec wiecej niz 17 postów dziennie :D , hehe
EDIT :
no ... robie edita bo czegos niedoczytałem
ADRIAN DH ... , pokaz mi jednego kolesia co ma 10 lat i pisze lepiej od takiego co ma 20 ... , niechce sie wadzic czy cos .. tylko mówie
jak czytam Twoje wypowiedzi to ... mnie mdli i mam uczucie jakbym gadał z 10 latkiem ...
tak btw , specjalnie niezrobiłem EDIT bo chce pobic konexa i miec wiecej niz 17 postów dziennie :D , hehe
EDIT :
no ... robie edita bo czegos niedoczytałem
ADRIAN DH ... , pokaz mi jednego kolesia co ma 10 lat i pisze lepiej od takiego co ma 20 ... , niechce sie wadzic czy cos .. tylko mówie
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
Gadacie bzdety...Był już topic o przeklinaniu. I co? I chooj! Nawet moderatorzy bluzgają!!! Ja sie wstrzymywałem od tamtej pory, ale teraz to mnie biała gorączka bierze, jak apelują, a tu wielmożny moderator kurwuje...iddźcie pod chooj z taka polityką! A teraz topic jakiegoś palanta, co mu sie forum nie podoba, bo są głupie wypowiedzi...często głupie wypowiedzi biorą sie z głupich tematów. pomyslcie mózgami
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/