Nowy napinacz od WEEZE 4X i TheEnd
-
- Kontakt:
jest udowodnione naukowo ze statystycznie kobiety postrzegane przez mężczyzn jako ładne są bardziej płodne.
cechy rozumiene przez nas jako "ładne" powstają u kobiet pod wplywem wysokiego poziomu hormonów gonadowych i gonadotropowych ktore to wpływaja bezpośrednio na poziom plodności kobiety.

[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
Dobry wynik na zawodach?Vin_OSW pisze:a odpowiednikiem dziecka jest...?

Ymm... No... Tego... Fajny

SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

Stary projekt i pewnie stara cena ale zawsze jakiś wyznacznik - http://www.vincere.pl/sklep/index.php?p ... d-aluminumMorris pisze:Jaka jest przewidywana cena?
A wytrzymałość kół xtr dyskwalifikuje je do użytku w dh bo są za słabe? Nawet w nazwie jest przeznaczenie tego napinacza, a akurat w 4x chyba nie tyra się tak zębatką o glebę jak w dh.frango pisze:Brak taco/basha dyskwalifikuje ten/tego typu napinacz jeśli chodzi o użycie w DH
No ale tylko jeden nazywa się 4x, a drugi "The End", a zatem, nazwa wyklucza tylko jeden.GgG pisze: A wytrzymałość kół xtr dyskwalifikuje je do użytku w dh bo są za słabe? Nawet w nazwie jest przeznaczenie tego napinacza, a akurat w 4x chyba nie tyra się tak zębatką o glebę jak w dh
Widywałem ten czy inny napinacz Weeze na zjazdówkach i zaczęło mnie to zastanawiać...
pozdro
frango
frango
Dużo ludzi tak na prawdę nie potrzebuje/nie chce taco/bash'a. Dużo firm oferuje napinacze bez osłony.
Jednak zaznaczyć muszę że już powstają rysunki napinacza z osłoną, efekty będzie można podziwiać w katalogu 2012
Nie od razu Kraków zbudowano 
Powiem tak, chłopaki różne cuda wyprawiają z częściami weeze, na razie "jakoś" wytrzymują
To apropo "widzenia części w różnych rowerach".
Może kiedyś będzie tak, że się przekonacie do firmy :P
Jednak zaznaczyć muszę że już powstają rysunki napinacza z osłoną, efekty będzie można podziwiać w katalogu 2012

Powiem tak, chłopaki różne cuda wyprawiają z częściami weeze, na razie "jakoś" wytrzymują

Może kiedyś będzie tak, że się przekonacie do firmy :P
Nie twierdzę, że nie da się jeździć bez taco/basha, ale to zależy od stylu, terenu, roweru, itd.
Ostatnio byłem w Szczyrku, i gdzieś na bocznej trasie jest taki ostry, wąski kamień... podczas jednego przejazdu chciałem sprawdzić czy da się przezeń przejechać i oczywiście powiesiłem na nim rower... czego z resztą się spodziewałem. Bez taco pewni zgiąłbym zębatkę e13, co już kiedyś mi się zdarzyło.
Z tego co się orientuję, to 3 największe firmy e13, MRP, Graqvity oferujące napinacze, mają je wyposażone w taco.
Ostatnio byłem w Szczyrku, i gdzieś na bocznej trasie jest taki ostry, wąski kamień... podczas jednego przejazdu chciałem sprawdzić czy da się przezeń przejechać i oczywiście powiesiłem na nim rower... czego z resztą się spodziewałem. Bez taco pewni zgiąłbym zębatkę e13, co już kiedyś mi się zdarzyło.
Z tego co się orientuję, to 3 największe firmy e13, MRP, Graqvity oferujące napinacze, mają je wyposażone w taco.
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt: