Albo jak się qrwa napije 2 szklanki pepsi i **** :/ o 4 zasne, przez tą kofeine. A z tym co ty Przemo piszesz to jest spoko myk albo jak się w śnie wywrocisz często mi to się jakoś zdarza :D, albo śnie wiedząc że to jest sen i robie co chce jakby z świadomością :D.
eheh ja zawsze wlanczam sobie radio, ustawiam "sleep 30 minut" i czasami zasypiam, a jak nie to przestawiam "sleep" na troche wiecej czasu :D skuteczna metoda.
z kumplem kiedys na gg gadalem i nagle przestal odpisywac. na drugi dzien dowiedzialem sie, ze zamknal na chwile oczy i zasnal z glowa na klawiaturze :)
o kurwa te akcje z wywalaniem się we śnie i nagłym budzeniem są mega poj*****. najgorsze są wtedy kiedy śpisz na krawędzi łóżka i po spierdoleniu się we śnie spierdalasz się naprawdę :)
a ja nie wiem, może jestem jakiś inny ale nawet kiedy jeżdżę cały dzień (od ok8 do 24:00-1:00) po powrocie do domu czasem nie mogę zasnąć, ale wtedy zawsze z pomocą przychodzi play station.
przynajmniej nie nudzę się do rana :D
A ja 5 dni z rzędu spałem po 3-5 godzin.... dzisiaj nie wytrzymałem :)
Aż lepiej... sen to podstawa, dzisiaj tak mi odpierdalało w szkole, wogóle siły nie miałem nawet na rowerze jeździć....
enjoy cienki jestes... a cops takiego jak kawa uzywales czy nie?? :P ja po jakims czasie (kolo 4 w nocy jak nie spie cala noc) to sobie litrowy dzbanek robie :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ja mialem ostatnio tak ze zasypialem jak juz bylo jasno kolo 5 a jak wstalem to byla 13 i to tak w ta sobote mialem a nie bylem na zadnej imprezie :/ ale smiesznie bylo jak nie moglem zasnac to sobie jib'a wl;aczylem i odrazu usnalem :P . Kiedys jak bylem maly to tak mialem i spierdolilem sie z lozka na szklanke i mialem zajebistego siniaka na dupie :P a czasem jak mam takie cos ze wydaje mi sie ze spadam to jest git lubie to tak juz zasypiasz juz wszystko zapominasz nagle sen spadasz i sie wzdrygasz i pobudka najczesciej sie okazuje ze zasnalem z wlaczonym tv :P kilka razy sie budzilem w srodku nocy (5-6 rano) i uswiadamialem sobie ze caly czas tv jest wlaczony :P