zarwane nocki

Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Albo jak się qrwa napije 2 szklanki pepsi i **** :/ o 4 zasne, przez tą kofeine. A z tym co ty Przemo piszesz to jest spoko myk albo jak się w śnie wywrocisz często mi to się jakoś zdarza :D, albo śnie wiedząc że to jest sen i robie co chce jakby z świadomością :D.
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

******** trochę co pisze ale...mi się zdarza :)
kozaa
Kontakt:

Post autor: kozaa »

eheh ja zawsze wlanczam sobie radio, ustawiam "sleep 30 minut" i czasami zasypiam, a jak nie to przestawiam "sleep" na troche wiecej czasu :D skuteczna metoda.
[; DrAgStAr ;]
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

ja np jak wróce z bika np o 17 to zaraz usne.... a potem jak mnie obudzi mama:) to juz za *****...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

z kumplem kiedys na gg gadalem i nagle przestal odpisywac. na drugi dzien dowiedzialem sie, ze zamknal na chwile oczy i zasnal z glowa na klawiaturze :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
sck
Kontakt:

Post autor: sck »

a najlepiej jak sie w snie budzisz ze snu, albo idziesz spac. nie wiadomo ktory swiat jest realny... matrix jaki czy co?
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

no matrix a jak :) ja ostatnio sobie z kumplem nocki robie i cala noc gram w warcaby na kurniku :) i nastepnego dnia sie spoko spi :D
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

o kurwa te akcje z wywalaniem się we śnie i nagłym budzeniem są mega poj*****. najgorsze są wtedy kiedy śpisz na krawędzi łóżka i po spierdoleniu się we śnie spierdalasz się naprawdę :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

a ja nie wiem, może jestem jakiś inny ale nawet kiedy jeżdżę cały dzień (od ok8 do 24:00-1:00) po powrocie do domu czasem nie mogę zasnąć, ale wtedy zawsze z pomocą przychodzi play station.
przynajmniej nie nudzę się do rana :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

A ja 5 dni z rzędu spałem po 3-5 godzin.... dzisiaj nie wytrzymałem :)
Aż lepiej... sen to podstawa, dzisiaj tak mi odpierdalało w szkole, wogóle siły nie miałem nawet na rowerze jeździć....

hyhy
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

enjoy cienki jestes... a cops takiego jak kawa uzywales czy nie?? :P ja po jakims czasie (kolo 4 w nocy jak nie spie cala noc) to sobie litrowy dzbanek robie :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ja mialem ostatnio tak ze zasypialem jak juz bylo jasno kolo 5 a jak wstalem to byla 13 i to tak w ta sobote mialem a nie bylem na zadnej imprezie :/ ale smiesznie bylo jak nie moglem zasnac to sobie jib'a wl;aczylem i odrazu usnalem :P . Kiedys jak bylem maly to tak mialem i spierdolilem sie z lozka na szklanke i mialem zajebistego siniaka na dupie :P a czasem jak mam takie cos ze wydaje mi sie ze spadam to jest git lubie to tak juz zasypiasz juz wszystko zapominasz nagle sen spadasz i sie wzdrygasz i pobudka najczesciej sie okazuje ze zasnalem z wlaczonym tv :P kilka razy sie budzilem w srodku nocy (5-6 rano) i uswiadamialem sobie ze caly czas tv jest wlaczony :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ODPOWIEDZ