TVN Fakty :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe.... ja też oglądałem :P.. hehe, starzy kupili mi orzecha juz dawno, hehe i pare razy mi dynie uratowal :P niedlugo bede musial go chyba wymienic, bo chyba peknie :DDDD a ma dopiero pol roku :DDD hehe, a jak starzy uslyszeli ze kask nie moze sie ruszac to pobiegli sprawdzic ;DDDD hehehe polew z nich mialem :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam na rowerze naklejke ze ten produt nie jest "designed for stunt riding, or downhill competition" no i zeby nie jezdzic w nocy i zawsze nosic ochraniacze ;) chociaz wlasciwie jest ona naklejona na mostku wiec ja uznalem ze to mostek jest nie do h/c uzywania, wskutek czego zmieniam go na co innego ;)
KBTP NSWS [P] / gg:910574
Co do tej jazdy w kasku....
Z co niektorych smiac mi sie chce.....
Po 1 zadajcie sobie pytanie jezdze dla siebie czy dla ludzi ktorzy sie sznupia na mnie i mojego FF...
Juz raz nie wiem ktory , mowie ze zawsze mam kask na glowie, bo czasem tu z czegos skocze tam bunny, to pomysl co by bylo jak bym robil bunnego , zrobil niedolot, i polecial na wystajacy pret??
Otstatnio jade przerz miacho , i jakas ekipa dresikow sie brechala, no i mieli dress panny 1 klasa, wystarczyla krota zwiezla odpowiedz, co myslisz o ich laseczkach zeby sie zamkneli:]
Z co niektorych smiac mi sie chce.....
Po 1 zadajcie sobie pytanie jezdze dla siebie czy dla ludzi ktorzy sie sznupia na mnie i mojego FF...
Juz raz nie wiem ktory , mowie ze zawsze mam kask na glowie, bo czasem tu z czegos skocze tam bunny, to pomysl co by bylo jak bym robil bunnego , zrobil niedolot, i polecial na wystajacy pret??
Otstatnio jade przerz miacho , i jakas ekipa dresikow sie brechala, no i mieli dress panny 1 klasa, wystarczyla krota zwiezla odpowiedz, co myslisz o ich laseczkach zeby sie zamkneli:]