TVN Fakty :P

kozaa
Kontakt:

Post autor: kozaa »

pamietajcie, trzeba jezdzic w kasku ;] nie zly byl ten koles 16-letni co złamal sobie zuchwe, stracil pare zebow itp. pokazali jego rower to taki zwykly stalowy "góral" i niestety widełki nie dały rady ;/
[; DrAgStAr ;]
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

a ja byłem w kinie i tego nie widziałem a ja przyszłem to tata mi powiedział żebym w kasku jeździł i rozkminialem o co mu chodziło teraz już wiem he he
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

jak to wypadek smiertelny ?? ale ktos odszedl taki ktory czynnie jezdzil czy dziecko na makrokeshu ?? i w jakich okolicznosciach sie to stalo ??
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Domestos_WC
Kontakt:

Post autor: Domestos_WC »

hehe.... ja też oglądałem :P.. hehe, starzy kupili mi orzecha juz dawno, hehe i pare razy mi dynie uratowal :P niedlugo bede musial go chyba wymienic, bo chyba peknie :DDDD a ma dopiero pol roku :DDD hehe, a jak starzy uslyszeli ze kask nie moze sie ruszac to pobiegli sprawdzic ;DDDD hehehe polew z nich mialem :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

ja wpadam do domu z rowerka a rodzice odrazu mi o kasku zaczynają nawijaci ze cos tam pokazywali to juz zczaiłem ze sie czegos naoglądali :D
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Tsss... Wielka nowosc... W kazdej instrukcji do kazdego bike'a pisze, ze trza jezdzic w ochraniaczach i kasku... Nagle sie faktom przypomnialo...
QuaziU
Kontakt:

Post autor: QuaziU »

ja mam na rowerze naklejke ze ten produt nie jest "designed for stunt riding, or downhill competition" no i zeby nie jezdzic w nocy i zawsze nosic ochraniacze ;) chociaz wlasciwie jest ona naklejona na mostku wiec ja uznalem ze to mostek jest nie do h/c uzywania, wskutek czego zmieniam go na co innego ;)
KBTP NSWS [P] / gg:910574
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

ja nie ogladalem!!:]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

ja tyz nie:D
ale za to na nasteny dzien rano dzwoni moja babcia i mowi:

WOJTUSIU OGLADAŁES WCZORAJ FAKTY W TVN?!?!
CZŁOWIEK SIE ZABIŁ NA ROWERZE SKACZĄC!!!!!!!!! BŁAGAM CIE SKONCZ Z TYM ITP. :DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

ten material lecial juz w wakacje rok temu jakos apropos tego wypadku co byl... widac ze jak lepper nie wysypie zboza na tory albo spruty jak meserszmit nie zbluzga kogos w sejmie to w tym kraju nic sie nie dzieje i trzeba odgrzewac stare materialy zeby miec co puscic w faktach :D
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

Co do tej jazdy w kasku....

Z co niektorych smiac mi sie chce.....

Po 1 zadajcie sobie pytanie jezdze dla siebie czy dla ludzi ktorzy sie sznupia na mnie i mojego FF...

Juz raz nie wiem ktory , mowie ze zawsze mam kask na glowie, bo czasem tu z czegos skocze tam bunny, to pomysl co by bylo jak bym robil bunnego , zrobil niedolot, i polecial na wystajacy pret??

Otstatnio jade przerz miacho , i jakas ekipa dresikow sie brechala, no i mieli dress panny 1 klasa, wystarczyla krota zwiezla odpowiedz, co myslisz o ich laseczkach zeby sie zamkneli:]
ODPOWIEDZ