co do tych kasków i tego typa co wybił se zęba, złamal jednego i złamał żuchwę to taki zwykły kask by nic nie pomógł mu jeśli chodzi o zęby - nie ma to jak integral
dlatego tez uznaje u siebie wylacznie dwupolki (apropos goscia ktory mial zonka z zembami)... poza tym moze rodzice wreszcie przejza na oczy ze ich synek (albo co lepiej corka) bawia sie w fr bez kasku...
a o co chdzoi? moglby opisac kto widzial... bo po czesci sie domyslam, ale wole sie upewnic
wogole... w gazecie lubuskiej wczoraj na 1stronie fotka: lepek z gipsem na lapie i kolo rowerowe i art o rowerach marketowych, ze rower sie "zlozyl" zastanawiam sie w jaki sposob. i lepek zrobil OTB i polamal nadgarstki 0_o i ogolnie ze te rowery to chyba skreca ktos po pijaku i ze w serwisach juz tego nie chca naprawiac
Generalnie QuaziU chodziło o to, że nalezy jeździć w kaskach, a że TVN miał materiał jakoś tak z przed roku nakręcony w Łagiewnikach w Łodzi, bo był tam śmiertleny wypadek to go też puścili aby zobrazować jak wygląda człowiek w zbroi i integralu i bez:)
Najpierw z tzw. "uskoku" skakł Artur a potem jakis misiek na makrokeszu :)
aaacha... to jak mi kupia integrala to ja moge jezdzic w kasku, byleby mial odpinana szczeke :] bo by mnie cos trafilo jakbym jechal dosklepu przy 30stopniach w fullu :D
a btw tego co pisalem o makrokeszach, to dorwalem dzisiejsza Lubuska i w dziale: telefony od czytelnikow tez byly wypowiedzi czytelnikow na temat tychze makrokeszy... wiec po takim arcie z fota na cala przednia strone moze ludzie zrozumieja ze to juz jest naraznie zdrowia?