Korba hussefelt vs. Holzefeler
chodzi o to ze w tym moim hussefelcie lewe ramie cos skrzypi, a ja wogóle go nie katowałem :/ i mnie to troche nie pokoi. Pojade do serwisu i powiem zeby mi zlikwidowali to skrzypienie, a jak nie bedzie dało rady to znaczy ze cos sie juz sypie :( ? Wtedy sprzedam go i kupie wlasnie holzfellera.
Ale nie moge az uwierzyc zeby tak szybko korbe tak mocną na isis rozwalić... :(
Ale nie moge az uwierzyc zeby tak szybko korbe tak mocną na isis rozwalić... :(
-
- Kontakt:
lepiej kup truvativ luft arm 340 zl noweczka w sklepie i jest boska ta korba ... www.gtrowery.pl
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
sa rozne truvativy. ten z kon, sredni taki lapie luzy szybko, ale potem mimo ich sie kreci. wujek cos tam narzekal ze mu sie oska rozjebala, ogolnie dobre one nie sa (jakies zwykle isisowe)
ja natomiast mam giga pipe team dh, serce mi sie krajalo zalozyc go i zaplacic za to 200 zeta ale jednak w sumie nie zaluje bo nie mam problemow zadnych :)
ja natomiast mam giga pipe team dh, serce mi sie krajalo zalozyc go i zaplacic za to 200 zeta ale jednak w sumie nie zaluje bo nie mam problemow zadnych :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
sam tez jezdze na giga pipe dh
mam go od maja chyba no i nienarzekam, nie rozkrca sie, niema luzow, wszystko w porzadku :D polecam, choc duzy jest wybor wsrod FSA w cenie do 200zl
ja tam do korbki |hussefelt| wolalem walnac supot tej samej firmy.
nieoszczedzaj na suporcie, bo to rzecz ktora latwo dobic i rozdupczyc. lepiej poczekac i przemeczyc se na kwadracie i nazbierac nacos co zalozysz i zapomnisz o istnieniu :D
mam go od maja chyba no i nienarzekam, nie rozkrca sie, niema luzow, wszystko w porzadku :D polecam, choc duzy jest wybor wsrod FSA w cenie do 200zl
ja tam do korbki |hussefelt| wolalem walnac supot tej samej firmy.
nieoszczedzaj na suporcie, bo to rzecz ktora latwo dobic i rozdupczyc. lepiej poczekac i przemeczyc se na kwadracie i nazbierac nacos co zalozysz i zapomnisz o istnieniu :D
sikun jestes...
-
- Kontakt: