Korba hussefelt vs. Holzefeler
Korba hussefelt vs. Holzefeler
Witam, mam mozliwość zmiany hussefelta na holzefelera troche uzywanego, ale są na nim tylko rysy, gwinty i isis nienaruszone. Dopłata z mojej strony to 100 zł. Opłaca sie ??!
-
- Kontakt:
klucz do suportu
Hej. Mam oś suportu typu suntour i potrzebuję klucz do jej odkręcenia, średnica klucza na zewnątrz powinna być ok. 3,2 mm, jaki klucz będzie właściwy , czy shimano będzie odpowiedni ?, lub inny i o jakim symbolu.
byle do wiosny...
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
KURCZE Ale poziom jest tego forum... kiedys bylo tu lepiej.
powiem tak... Holzefeler jest zbudowany z innego alu... co powoduje ze chociaz maja nizsza wage sa sztywniejsze iniz hussefellty :).. Ja bym sie nie zastanawial tylko bral.
Aluminium w Firexach i hussefeltach jest miekkie...
A w stylo i holzfelerze juz jest bardzo dobre (zreszta w swoich topowych produktach firma RaceFace uzywa takiego samego)
No i to tyle... Sam posiadam Firexa :p... ale zmieniam kiedys na holzfelera bo moj isis juz jest troche zmasakrowany :). I znam jeszcze pare przypadkow zmasakrowania tego miekkszego alu :]... (nie chce mi sie szukac nazw tyuch aluminiu wszystkich...ale uwierz na slowo :P)
powiem tak... Holzefeler jest zbudowany z innego alu... co powoduje ze chociaz maja nizsza wage sa sztywniejsze iniz hussefellty :).. Ja bym sie nie zastanawial tylko bral.
Aluminium w Firexach i hussefeltach jest miekkie...
A w stylo i holzfelerze juz jest bardzo dobre (zreszta w swoich topowych produktach firma RaceFace uzywa takiego samego)
No i to tyle... Sam posiadam Firexa :p... ale zmieniam kiedys na holzfelera bo moj isis juz jest troche zmasakrowany :). I znam jeszcze pare przypadkow zmasakrowania tego miekkszego alu :]... (nie chce mi sie szukac nazw tyuch aluminiu wszystkich...ale uwierz na slowo :P)
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
hejka!! ja w swoim rowerze mam cały osprzęt holzfeller'a (korby,kierownica, mostek) i powiem że jestem mega mega zadowolony a sprzet nie jest oszczedzany ale jet też włożone wszytko w zjazdówce i nie ma takich obciążeń jak w sztywniaku a czym sie różni no napewno jest ładniejsza lżejsza no i pewnie wytrzymalsza sądząc po cenie a ja bym napewno sie zamienił a jest to bardzo dobry sprzet choćby dlatego mozna tak sądzić że cały team "RADIOSTACJA" jeździ na holzfeller'ze!!! pozdro!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
-
- Kontakt:
no to ja znów sie podłącze do topicu i zapytam o suport...
a mianowicie mam zamiar kupic suport TRUVATIV Giga Pipe Team DH i nie wiem jaki długi mam kupic...
biorąc pod uwage, ze bedą do tego korby z 1 blatem TRUVATIV Hussefelt DH i napinacz z rockringiem typu pmsocho!!!
WIEC JAKI DŁUGI??? :)
ps. rama to bedzie prawdopodobnie Pitbull.
a mianowicie mam zamiar kupic suport TRUVATIV Giga Pipe Team DH i nie wiem jaki długi mam kupic...
biorąc pod uwage, ze bedą do tego korby z 1 blatem TRUVATIV Hussefelt DH i napinacz z rockringiem typu pmsocho!!!
WIEC JAKI DŁUGI??? :)
ps. rama to bedzie prawdopodobnie Pitbull.