Members of mayday
[b]Czarnuch[/b] buahaha tępa muzyka lool a te ryki na tych "Hardcore koncerty-ach" to nie są tempe.. pozatym trzeba odróżniać dobre Kluy od dyskotek. W dyskotekach sie gra disko polo zmiksowane z utworami jaki możecie usłyszeć w Vivi-e albo MTV i tam chodzą dresiarze. W klubach zazwyczaj gosci Hause i to są porządne kluby nie usłyszycie takiej muzy w TV i radju.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[b]Karol85[/b] nietylko hause hh tez niekiedy choc u nas dosyc czesto bywaja zaj.... hh zespoly ;D np 3wymair itp... w koncu w mamy jeden z najlepszych klubow w kraju... tylko przesadzili z tym wiekiem (dla facetow min 21 lat... choc wiecie niekiedy maja odchyly ja wedzedlem 1 raz jak miaelm 15 ;D )
gg 2109933
taa karol85 tepy ryk to ty jestes, i uprzejmy byc nie zamierzam, a na tych hause imprezkach to conamniej polowa napigulowana albo jakimis innym gownem zcpana i niepie.rdol ze tak nie jest,
I nie wypowiadaj sie o hardcore jak nie sluchales, ja w przeciwenstwie do ciebie biore poprawke na inna muzyke. I nie mowilem o disco polo mixach kur.wa.
I nie wypowiadaj sie o hardcore jak nie sluchales, ja w przeciwenstwie do ciebie biore poprawke na inna muzyke. I nie mowilem o disco polo mixach kur.wa.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
ehh mnie wkurwia jak ludzie mowia o gatunku szeroko pojetym techno. dla skrów(czyt. brudasów, metali) jesty to nedzna łupanina, posluchajcie sobie Psychedelic Trancu tudzież Ambientu albo D'N'B i bedziecie wiedziec co to jest techno, oczywiscie sa pseudo wykonawcy tego nurtu (np. Kate Ryan, Mandaryna :D, Groove Coverage) slyszycie tylko to co leci w radiu. Moze porzyccie swoj czarny swiat, trzeba byc otwartym na inne style ja na ten przyklad bardzo zajaralem sie hardcorem. Ale metal typu jakies iron maideny albo jakis inne szity to nie dla mnie.
http://img31.imageshack.us/img31/9949/img40279jm.jpg/
[b]Zaui[/b]masz racje to co jest w radio to nie jest prawdziwe techno. oczewiscie że gdziesz tam to sie zalicza ale nie takie prawdziwe
bardzo dobre
-Psychedelic
-Ambbient to moja muza tylko to slucham
dla tych co nie wieża niecc sobe cs sciągnol
Massive attack
Kruder & Dorfmeister
Sven Van Hees polecam kawalek Serrano Anthem
no to na tyle może
bardzo dobre
-Psychedelic
-Ambbient to moja muza tylko to slucham
dla tych co nie wieża niecc sobe cs sciągnol
Massive attack
Kruder & Dorfmeister
Sven Van Hees polecam kawalek Serrano Anthem
no to na tyle może
Minimal , Schranz , Hard House ,Trance
to jest to co Lubie :)
Dokładnie Zaui bardzo dobrze zauważyeśł że Techno dla przecietnego ludzia to
często kojarzy sie ludziom z tzw Manieczkami czyli
"MASTAAAAAAAAA BLASTAAAAAAAAA" "JaAazdaaaaaa!!!" "atencjoOoneEee""SkuUUuuterrRrr" i inne chujostwa... rzeczywiście ...
to jest tępa muzyka...
ale niezapominajmy że są bardziej undergroundowe rodzaje techno...
Czarnuch no i co z tego że połowa ludzi jest napigułowanych ? Mnie to w sumie nie interesuje...Piglarze są nieszkodliwi... W końcu to ich wybór
Ja wychodze z załorzenia że wszystko jest dla ludzi ale wiadomo... z umiarem
często widzi sie ludzi co przesadzili i padają jak muchy ....
A co do Maydaya to sie wole nawet nie wypowiadać bo ostatnio zaczyna schodzić na psy .... od cholery dresiatwa , kolesi z jakimiś odkurzaczami na plecach .... lipa.... Gizzmo a z wejściem na Mayday nie bedziesz miał problemu :)
"MASTAAAAAAAAA BLASTAAAAAAAAA" "JaAazdaaaaaa!!!" "atencjoOoneEee""SkuUUuuterrRrr" i inne chujostwa... rzeczywiście ...
to jest tępa muzyka...
ale niezapominajmy że są bardziej undergroundowe rodzaje techno...
Czarnuch no i co z tego że połowa ludzi jest napigułowanych ? Mnie to w sumie nie interesuje...Piglarze są nieszkodliwi... W końcu to ich wybór
Ja wychodze z załorzenia że wszystko jest dla ludzi ale wiadomo... z umiarem
często widzi sie ludzi co przesadzili i padają jak muchy ....
A co do Maydaya to sie wole nawet nie wypowiadać bo ostatnio zaczyna schodzić na psy .... od cholery dresiatwa , kolesi z jakimiś odkurzaczami na plecach .... lipa.... Gizzmo a z wejściem na Mayday nie bedziesz miał problemu :)
"Minimal , Schranz , Hard House ,Trance
to jest tępa muzyka... "
dobrze godo kolega
to jest tępa muzyka... "
dobrze godo kolega
polecam stronke www.c32.prv.pl dla tychco lubią rave, shranz, minimal itp bo widze że jest tu paru takich ;-D.
Dużo muzy do ciągnięcia.
Dużo muzy do ciągnięcia.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
nie krytykuj dopoko nie poznasz :) ja lubie kluby :) i to sie nie zmieni szybko [mam taka nadzieje]
love parade chcialbym doziwedzic... wiem, ze syf... ale chcialbym:)
mayday sobie tez nie odpuszcze ;]
trzeba sie bawwic w zyciu ... kazdy inaczej odbiera zabawe :) no dla niekotrych to jest klub [np. 4 me]
fajno... widze, ze duza rzesza osob widzi tu swiat po za rowerem ;]
pozdrawiam
love parade chcialbym doziwedzic... wiem, ze syf... ale chcialbym:)
mayday sobie tez nie odpuszcze ;]
trzeba sie bawwic w zyciu ... kazdy inaczej odbiera zabawe :) no dla niekotrych to jest klub [np. 4 me]
fajno... widze, ze duza rzesza osob widzi tu swiat po za rowerem ;]
pozdrawiam