czy ktos moze ma stronke z ktorj mozna sciagnac muze z tych oto imprez
jesli tak to serdecznie prosze o linki bo sam jakos nie moge znalezc
pzdr
z gory dzieki
jest to za niedlugo tak muszis miec dowod bo inaczej nie wejdziesz bo w tamty roku byl przypal to w tym beddzie zaosrzona kontrola hehe tak mowia jak bedzie to nie wiem ale wez lepiej
hmmmm czli dopiero na 2006 pojade bo jak narazie nie mam dowodziku..
( KUR........ :( <placze> ) ale chociaz warto sprobowac slyszalem ze jak sie nie uda wejsc na imprezke i tak mozna 2 razy drozej pod spodkiem sprzedac bilet ;D :]]]
hmmmm bo zazwyczaj jestem w nich z przyjaciolmi kolegami i jest fajna biba.... :D nie rozumiem jak mozna nie lubic dyskotek nio chyba ze ktos slucha innej muzyki chociaz u nas w onyxie... Polecam w tarnowskich górach.. !! jest nie tylko techno i trans ale na gorze puszczaja nawet kawalki z lat 80 -tych :D i też można sie fajnie pobawić w rytmie rock and rolla tylko trzeba miec szczescie zeby wpuscili nio chyba ze ktos zna wlasciciela albo selekcjonerke lub ma 21 lat skaczone pozdro... :]
nie chodzi o to ze nie lubie klubow...nigdy nie bylem w klubie ale wkrotce zamierzam sie wybrac:P
preferuje raczej domoweczki :Dzawsze jest pewnosc ze bedzie fajnie:P
nie lubie tępej muzyki a w wiekszosc taka tam gosci, jezeli juz ide to chce sie wyrzyc rozładowac dlatego wybieramm sie na Hardcore koncerty. Teraz bedzie Agnostic Front w Warszawie:D
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes