przeróbka ramy - mile widziane wypowiedzi DZIKUSA, birola...
ja robilem projekcik taki przerobienia ramki na fulla i mam to gdzies ale musze poszukac jak znajde to dam tu a jesli chodzi o amora od moto do tylu to nie ma sensu bo tak to ma z 15cm skoku to troche duza bo ciezka takie cos zmiescicdo ramki ale moze cos znajdziesz mniejszego :P
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
hehe mi sie przypomnialo widzialem u nas w lodzi na polibudize koles na jakims fullu : pelno pospawanych rurek ( krzywo :P ) i koszmarnie dlugi wachacz nie wiem jaki rozstaw kol ale duuuzy i wygladalo dziwacznie
coz widac polibuda lodzka ma braki :P spawac umiaja ale konstruowac to juz nie bardzo chyba :)
pzdr 900
ps moze jak go zobacze foto zrobie chyba ze ktos go zna i sie przyzna ? :P
coz widac polibuda lodzka ma braki :P spawac umiaja ale konstruowac to juz nie bardzo chyba :)
pzdr 900
ps moze jak go zobacze foto zrobie chyba ze ktos go zna i sie przyzna ? :P
www.mm-foto.pl
kurde plany sie troche posypały i chyba będzie przeróbka ale tylego trójkąta i kilku inneych dupereli - wstępny problem z zamocowaniem dampera i ten nieszczęsny wachacz. Na razie zmiana planów.
-obniżenie górnej rury
-wymiana tylnego trójkąta
-lekka zmiana geometrii.
Rysunek już dochodzi.
btw. potrzebny mi projekcik tylnych poziomych haków - jak ktoś ma to niech zapoda
Na razie spdam na piwko z qmplami -to rozjaśni umysł :P
-obniżenie górnej rury
-wymiana tylnego trójkąta
-lekka zmiana geometrii.
Rysunek już dochodzi.
btw. potrzebny mi projekcik tylnych poziomych haków - jak ktoś ma to niech zapoda
Na razie spdam na piwko z qmplami -to rozjaśni umysł :P
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
gg:5900968