dziewczyny i rower %)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie no zajebiscie byloby miec laske ktora jezdzi na bajku tylko najlepiej w streecie ewentualnie dirt żeby sie bardzo nie zeszpecila przy wypadka bron boze sobie nic nie zrobila. Mi osobiście podoba sie ta http://www50.brinkster.com/trialsqueens/nora%205.jpg
-
- Kontakt:
http://www.trialsqueens.tk/
ogladal ktos ich filmy? one nic nie umieja... a na dodatek wiekszosc filmu byla puszczona w zwolnionym tepie....
ogladal ktos ich filmy? one nic nie umieja... a na dodatek wiekszosc filmu byla puszczona w zwolnionym tepie....
-
- Kontakt:
z dziewczynami na biku jest dziwnie...cazsami taka jeżdzi ale nie widac po niej że to jest to..czasami nie mają tego zapału, tego kręćka i świra. My faaceci potrafimu o tym gadac nono stop kombinowac rozkminiać one tak dziwnie jeżdzą i .....jakby na siłe czsami. Może ja trafiłem akurat na takie ale jak sie jeżdzi to albo "rybki albo akwarium"
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
nom...ja pogodzilem jazde z dziewczyna...jezdze np. w dzien a z nia w nocy sie widze...albo na odwrot...zalezy czy ona chce gdzies isc ze mna...
czasem odpuszczam sobie rower na 1 dzien zeby z nia byc...
ona sie uczy wiec ma mniej czasu wiec moge isc pojezdzic...
z reszta...czy ktorys z was jezdzi non stop ?
troche wolnego czasu tez jest...
jak sie kogos kocha to mozna zrezygnowac czasem z innych przyjemnosci...
a ona rozumie ze jazda dla mnie duzo znaczy wiec tez nie wymaga ode mnie zebym byl caly czas tylko z nia...
a laski ktora jezdzi nie chcial bym miec...gdyby moja dziewczynka chciala uprawiac jakis soprt extremalny to sam bym jej zabronil...
za bardzo sie o nia boje...;)
czasem odpuszczam sobie rower na 1 dzien zeby z nia byc...
ona sie uczy wiec ma mniej czasu wiec moge isc pojezdzic...
z reszta...czy ktorys z was jezdzi non stop ?
troche wolnego czasu tez jest...
jak sie kogos kocha to mozna zrezygnowac czasem z innych przyjemnosci...
a ona rozumie ze jazda dla mnie duzo znaczy wiec tez nie wymaga ode mnie zebym byl caly czas tylko z nia...
a laski ktora jezdzi nie chcial bym miec...gdyby moja dziewczynka chciala uprawiac jakis soprt extremalny to sam bym jej zabronil...
za bardzo sie o nia boje...;)
-
- Kontakt:
Najlepiej by bylo gdyby wasza laska jezdzila lepiej od was:P Fajnie by wygladalo jak dziewczyna robi np 360 i namawia do niej swojego dygajacego chlopaka:) Powiedz nie robie tego triku bo ise boje i wstyd a jak sprobujesz i sie wy.jebiesz tak samo... Ja tam bym wolal zeby moja jezdzila ale slabiej a ja bym ja uczyl... a ona by mi po swojemu odplacala:P
-
- Kontakt:
moja usyia gdy zaczynam jej gadac o rowrkach lub ogladac u niej program extreme(bo ja go nie mam) na sile ja ucze budowy roweru itd itd ale uparta nie przyswaja za szybko nic...smigac nie bedzie hehe bo kompletnie ja ta nie rajcuje i nie kreci... :D za to jej przyjaciolka kocha rowerki street itd uwielbia...namawiam ja na kupno jakiegos bmx bo je najbardziej lubi. :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side