Mocny amortyzator do tyl. Prosze Was o pomoc :)

Tryton
Kontakt:

Post autor: Tryton »

Coś mi sie nie wydaje zeby jakis manitou byl taki pancenry....jeżeli chodzi o dampery to tylko FOX, jeszcze nigdy nie szlyszalem złego słowa o tych damperach (a wy słyszeliście?). Co FOX to FOX... a manitou to tylko manitou (zamuły).
HARTKOR FAKKER
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Tryton nie obraz sie ale ktos kto zaklada topic w stylu " Po co montować 24" do górala?" ma chyba o amortyzatorach tylnich jeszcze mniejsze pojecie. Jesli Manitou Swinger SPV 4-way montowali w AC za 13 tysi to smiem watpic ze nie jest to badziew. Jasne ze istnieja lepsze dampery ale za tym idzie cena ...
n0 ridE n0 fUN
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Montuja bo dostali na niego dobra cene, i fajnie wyglada , ludzie leca na te wszystkie spv i 100 regulacji ;p

Fox'a polamalem a nie pociekl. ( pekl shaft ). Ogolnie foxy sa bardzo zywotne, moim zdaniem zywotniejsze niz swingery, romici i 5th.

Nie mam pojecia jak dziala dhx i nikt nie bedzie wiedzial poki to nie przejdzie porzadnych katunkow, zobaczymy za rok.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

ja tesh złamałem foxsika, dak dokładnie to go wygiołem, ta rurke która wchodzi do amorka :P ( nie wiem jak to się nazywa)
ale wymienili mi bez problemów

no a na dhx ( obecnie podobno najlepszego amora na świecie z amorów dla ludzi normalnych gdzie skok ramy nie przekracza 240 mm ( tak max to było do ciebie ale of course no offence) )

:D:D
ale że foxy są żywotne to się zgodze w 100% !!

100 regulacji to to nie ma max 6 :D
a spv naprawde pomaga :DD:D:D:
A tam
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

Tryton pisze:jeżeli chodzi o dampery to tylko FOX, jeszcze nigdy nie szlyszalem złego słowa o tych damperach (a wy słyszeliście?).
masz, foxy sa ******
Tryton pisze:Co FOX to FOX... a manitou to tylko manitou (zamuły).
o tak zajebisty argument bo to jest be bo jest be i mi sie tak podoba
teh_pwnerer
ODPOWIEDZ