Mocny amortyzator do tyl. Prosze Was o pomoc :)
Mocny amortyzator do tyl. Prosze Was o pomoc :)
Witam, przesiadam sie na fulla i szukam dobrego, bezawaryjnego tlumika. Od poczatku myslalem o DNM Burner RLC, ale troche popytalem troche poczytalem i nie uslyszalem za wiele dobrego o DNM :( Szukam tlumika wytrzymalego, najlepiej bardzo wytrzymalego, koniecznie z blokada skoku, za jak najnizsza cene. Czy ktos moglby mi pomodz?? Bede bardzo wdzieczny za kazda rade. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tia... i myslisz ze z blokada sie zasapiesz a bez niej juz nie?
Jak cie meczy dojazd na jeziorko to sobie daruj. Mam 300 pod dupa i dojade na tym do szklarsikej, przejedze tam pol dnia i wroce do domu ( 25km ), a potem jeszcze pojade latac na krzyz...
Cwicz kondyche ;]
Jak cie meczy dojazd na jeziorko to sobie daruj. Mam 300 pod dupa i dojade na tym do szklarsikej, przejedze tam pol dnia i wroce do domu ( 25km ), a potem jeszcze pojade latac na krzyz...
Cwicz kondyche ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Avy zajebisty. Monster przy tym to kolyska. Odnosze na nim wrazenie jak kiedys po przesiadce z drop offa 2002 na kolegi shivera sc. Moj zbieral wsio, ale plywal, bylo czuc ze dziala. Niby super ale przeciez nie o to chodzi! A shivera tak samo wszystko zjadala, tyle ze nie czulem ze to robi. Nie bujala, nie bylo wogole czuc ze cos t am sie dzieje, po prostu sie jechalo jak po plaskim :)
I tak wlasnie robi avy, tylko ze ma 2x tyle skoku, jest bardzo sztywny, i pracuje mega plynnie. W sumie to jeszcze nie udalo mi sie nim tak jebnac zeby mi lapy z kiery spadly ;) To otwiera nowe wyzwania ;]
I tak wlasnie robi avy, tylko ze ma 2x tyle skoku, jest bardzo sztywny, i pracuje mega plynnie. W sumie to jeszcze nie udalo mi sie nim tak jebnac zeby mi lapy z kiery spadly ;) To otwiera nowe wyzwania ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Moim skromnym zdaniem nie potrzebna jest blokada do takiej ramy. Nawet na podjazdach przy przyzwoitej kadencji bez hardcorowego kopania w pedaly rower sie nie bedzie jakos makabrycznie bujal, a na fulu sie moim zdaniem lepiej podjezdza bo kolo ma caly czas kontakt z podlozem. Jesli kupujesz nowy rower caly to nie masz po co zmieniac tego dampera ktory tam jest bo i tak za niego duzo nie dostaniesz, no chyba ze chcesz doplacic w sklepie i wymienic na inny. Ja osobiscie pomyslalbym nad zmiana od razu przedniego amora na cos klasy PIKE, Junior, Boxxer.
n0 ridE n0 fUN
Widze ze temat sie rozwija wiec przedstawie Wam moj niecny i szpetny PLAN :D Chetnie poczytam co o tym sadzicie. We wrzesniu 2004 zlozylem sobie rowerek na ramie Cube (hardtail), teraz jednak chce przesiasc sie na fulla, dogadalem sie w sklepie i puszcza mi AC bez paru czesci (ktore chce wszczepic od starego) za 2900. Czesci ktore przeszczepie to: Marzocchi DJ3, stery maszynowe FSA, Kiera FSA, mostek Tioga. Do tego zakladam nowa korbe hussefelta, i support na lozyskach maszynowych. Z AC zostaje mi rama, amor, czesc napedu, Hydrauliczne tarcze Hayesa :) oraz sztyca i siodlo. I Jak? Co mysliscie??