Ludzie spacerujący po ścieżkach.

ABG
Kontakt:

Post autor: ABG »

manio49 pisze:Ostatnio jadę ścieżką pięknie legalnie i patrze a ludzie se ***** deptak zrobili :| To ja krzyczę " Co to *****? Deptak czy ścieżka..." a ludzie nic... Skończyło się na ładnym wbiciu rogiem w jakiegoś debila... Niech zapamięta że "chodniczek z rowerkiem namalowanym" nie jest do łażenia...
Zastanów się kozaku chwilę, to że piesi turyści zachowują czasami idiotycznie to nie powód żeby łaskawie nie zwolnić i wytłumaczyć mu do czego służy ta ścieżka. Ile razy jechałeś szlakiem dla turystów? ja jakieś 5000 razy i nie jest to powód żeby wkurwiony turysta zajebał mi np. gałęzią podczas jazdy (analogiczny do Twojego sposób myślenia) i pomyśl czasami co może zrobić rozpędzone ok 100 kg wpadające w pieszego!!! kurwa przez takich prostaków połowa gór jest dla nas niedostępna!
PS gratuluję rogów, nieodzowny gadżet na trasy DH

Druga sprawa, w ostatnią sobotę będąc w Myślenicach za podjazd trasą wzięło dwóch rowerzystów ,ja podjechałem autem na parking akurat w momencie kiedy byli idealnie pod ostatnią hopą. Gdyby wtedy ktoś nadciągał z góry naprawdę byłoby chujowo. Dla mnie konieczne jest postawienie tam wyraźnego zakazu wstępu dla rowerzystów i pieszych (trasa jednokierunkowa), nie wszyscy muszą wiedzieć, zwłaszcza jak są pierwszy raz, że tam mamy trasę, tyle ode mnie pozdrawiam
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

ale był tam znak "bike park" i teraz leży juz na ziemi
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

...bo pewnie jakiś pijany dres albo żul musiał pozać swoją męskość niszcząc ten znak. Wyżył sie i napewno był przez to lepszy od reszty dresów która siedziała obok z otwartymi mordami...

POWYBIJAĆ TAKICH!!!!!!!!!!!!!! %^^%$@(&!^#)(*__!#_&*
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

przepraszam bikerzy raz mi się zdarzyło iść środkiem ścieżki koło mostu i galeri kazimierz :) ahh zakochany byłem i rozkojarzony ... :P
http://karolek.free.fr/
poledh
Kontakt:

Post autor: poledh »

Taaaa... kiedys wjechałem w jedną wredna babę...:) hehe...dobrze jej tak!!!:)
Mój filmik- http://thebikezone.w.interia.pl/
_lasooch_
Kontakt:

Post autor: _lasooch_ »

Nie martwcie się!! Społeczeństwo powoli zaczyna się uczyć. Kumpel kiedyś wykonywał dropa z dość wysokich schodów w parku w Podkowie Leśnej. Kiedy się wybijał, to akurat na dole pojawiła się jakaś baba. W ciągu ułamka sekundy wykonała efektowny uskok w krzaki. Miejmy nadzieję, że przekaże swoją tajemną wiedzę innym ;)
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

heh...trzeba też wziąć drodzy panowie pod uwagę jedną rzecz.sam sie wku*^&^ jak ludzi mi wyłażą pod koła na hopach czy gdziekolwiek np na ścieżce rowerowej,ale....no właśnie! nasz cudowny kraj-Polska- nie jest za bardzo przystowsowany do jednoczesnego poruszania się i ludzi i rowerów...wszędzie prawie jest wąsko a ścieżek jest mało...dopóki to się nie zmieni to nie ma co się burzyć tylko trzeba się przyzwyczaić po prostu...no:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
ODPOWIEDZ