kurwaaa!! szcezki dobrz mowi ja bartus szczeki kollbi cichy i kilka innych osob juz mamy caly plan przebudowy dualu, wiec bbardzo prosze aby inne osoby nic tam nie kopaly bez nas, wszytsko bedzie tak przerobione ze nawet ci ptorzy nie skacza beda mogli przejechac nie bedzi zadnych objazdow tylko masz mulde z ktorej mozesz sie wybic albo stlumic i szybko przejechac, zreszta jak skonczymy to wszyscy zobacza, radze bez naszej wiedzy nic nie kopac bo zostanie to prawdopodobnie zniszczone wiec narobicie sie tylko na marne. jak bedziemy sie ustawiac na roboty na dualu o wzyztskim bede informowal enzo takze po informacje mozecie do niego pisac. powtarzam raz jeszcze na kazdej chopie bedzie mozliwosc zeby nawet poczatkujacy ja mogl przejechac to bedzie profesjonalna trasa. to tyle z mojej strony
Nemero Proszę nie tykaj się tej trasy, bo tylko ją spier. Zostaw to komuś kto potrafi jeździć i budować chopy. A nie wiele takich osób jest :| mongol dh jak ma wyglądać ten wasz plan przebudowy?? I kiedy kopiecie, bo jak coś to mogę wpaść i pomóc !!
Ja się w to niewtykam tyle że ostani razem z nimi to kopałem więc ... wsumie razem to już robimy...
Dobra mniejsza z tym :) miejmy nadzieje ze traska będzie fajnie przerobiona.
ps. będzie trzeba księdza zamówić jak zkończymy przebudowe żeby pomodlił się i poświęcił :D hehehe :)
Nemero, skad TY sie tu wogole wziales??????/ z jakiejs dupy przyszedles i juz cchesz wszystko przebudowywac. Wejze *********** i na podworku sobie buduj i ucz sie jezdic (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
ej już chyba powiedziałem że luzik niech mongoł buduje... a zaproponowem to bo wypadało by coś pokopać :> myśle że problemu już niema.. mongol buduje i tyle :]
a wezcie sie uspokojcie macie ADHD?????? chyba lepiej jak ktos chce pomoc, ja pierdole , dziwni jestescie , jak lubicie to zapierdalajcie z lopatami sami a potem sie wkurwiacie ze nikt nie chce budowac, nikt wam nie dogodzi
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
zawsze kiedy bedziemy meli cops przebudowywac a bedzie to prawie ze co drugi dzien bede staral sie dawac znac w tym poscie tak zeby kazdy mogl przyjechac tam i zoibaczyc i nam pomoc