----INFORMACJA DLA UZYTKOWNIKÓW----
Paul, ja też nie wiem do końca jak na to reagować, niby nie jest to oferta sprzedaży, ale w większości takich przypadków pytający po prostu liczy na to że ktoś się zainteresuje sprzętem. To tak jak niedawny topik "jak sądzicie czy ktoś zamieniłby się ze mną za koło takie i takie na inne koło?" Jest to pewne obejście zakazu i staje się coraz powszechniejsze.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
MaxDamageDA zgodze sie z toba, jak ktos cos naprawde potrzebuje to najpierw uzywa wyszukiwarki, a nie odwala 150 temat o tym samym ...
ale z tego co widac to co poniektorzy sa leniwi i wola zalozyc nowytemat, zeby nie szukac ... jesli ja potrzebuje "cos" to np. szukam na googlach i jesli sie umie czytac to sie szybko znajdzie to co sie chce bez przegladania zbednych stron (tematow).
ale z tego co widac to co poniektorzy sa leniwi i wola zalozyc nowytemat, zeby nie szukac ... jesli ja potrzebuje "cos" to np. szukam na googlach i jesli sie umie czytac to sie szybko znajdzie to co sie chce bez przegladania zbednych stron (tematow).
www.frmk.prv.pl
już nie chodzi o tą leniwość, ale o to ze faktycznie temat nazwany "pomocy" trudno później znaleść. dlatego trzeba odświerzyć co jakiś czas ten topic zeby go sobie coponiektórzy przeczytali, i tak tez będe robił.
Chrabał nie mozemy ustalić nic w tej sprawie, pozostaje kasowac "na wyczucie" co trzeba a co nie.
Chrabał nie mozemy ustalić nic w tej sprawie, pozostaje kasowac "na wyczucie" co trzeba a co nie.
a czy wytlumaczy mi ktos dlaczego juz dwa razy w ostatnim czasie usuniety zostal temat o fotce wiewiorki wkreconej w tarcze?
- raczej nie nazywal sie "pomocy" ani nic w tym stylu
- i nikt w nim nie oglaszal ze ma cos na sprzedaz
wiec oco chodzi?
- raczej nie nazywal sie "pomocy" ani nic w tym stylu
- i nikt w nim nie oglaszal ze ma cos na sprzedaz
wiec oco chodzi?
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Kontakt:
Otoz to!
Dla mnie jesli jakis temat albo jest walkowany od dawna, albo odpowiedz na niego mozna znalesc w mniej niz kilkanascie sekund na google.pl to wywalam badz blokuje, zeby inni patrzyli jak nie pisac.
Niektore tematy sa tak beznadziejne, ze nawet nie czytam tylko out.
Dla mnie jesli jakis temat albo jest walkowany od dawna, albo odpowiedz na niego mozna znalesc w mniej niz kilkanascie sekund na google.pl to wywalam badz blokuje, zeby inni patrzyli jak nie pisac.
Niektore tematy sa tak beznadziejne, ze nawet nie czytam tylko out.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt: