----INFORMACJA DLA UZYTKOWNIKÓW----

johny
Kontakt:

Post autor: johny »

w sumie jak ktos jest nowy na forum to i tak nie bedzie przestrzegał..
a ci starzy urzytkownicy juz to wiedza..
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

Paul, ja też nie wiem do końca jak na to reagować, niby nie jest to oferta sprzedaży, ale w większości takich przypadków pytający po prostu liczy na to że ktoś się zainteresuje sprzętem. To tak jak niedawny topik "jak sądzicie czy ktoś zamieniłby się ze mną za koło takie i takie na inne koło?" Jest to pewne obejście zakazu i staje się coraz powszechniejsze.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Wojt
Kontakt:

Post autor: Wojt »

MaxDamageDA zgodze sie z toba, jak ktos cos naprawde potrzebuje to najpierw uzywa wyszukiwarki, a nie odwala 150 temat o tym samym ...
ale z tego co widac to co poniektorzy sa leniwi i wola zalozyc nowytemat, zeby nie szukac ... jesli ja potrzebuje "cos" to np. szukam na googlach i jesli sie umie czytac to sie szybko znajdzie to co sie chce bez przegladania zbednych stron (tematow).
www.frmk.prv.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

już nie chodzi o tą leniwość, ale o to ze faktycznie temat nazwany "pomocy" trudno później znaleść. dlatego trzeba odświerzyć co jakiś czas ten topic zeby go sobie coponiektórzy przeczytali, i tak tez będe robił.

Chrabał nie mozemy ustalić nic w tej sprawie, pozostaje kasowac "na wyczucie" co trzeba a co nie.
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

a czy wytlumaczy mi ktos dlaczego juz dwa razy w ostatnim czasie usuniety zostal temat o fotce wiewiorki wkreconej w tarcze?
- raczej nie nazywal sie "pomocy" ani nic w tym stylu
- i nikt w nim nie oglaszal ze ma cos na sprzedaz
wiec oco chodzi?
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
siwy-84
Kontakt:

Post autor: siwy-84 »

Garwol bo ta fotka byla stara jak swiat, prawie kazdy ja widzial i po co zasmiecac forum z powodu jakies wiewiurki
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

czytam ten watek (co dziwne po raz pierwszy) i dziwi mnie jedno. najpierw Paul piszesz, ze beda kasowane takie topiki, a pozniej nie sa kasowane i wisza na forum przez pare dni nawet. to jak to w koncu jest?
ze swojej strony jestem calkowicie za wyrzucaniem takich postow
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Otoz to!

Dla mnie jesli jakis temat albo jest walkowany od dawna, albo odpowiedz na niego mozna znalesc w mniej niz kilkanascie sekund na google.pl to wywalam badz blokuje, zeby inni patrzyli jak nie pisac.

Niektore tematy sa tak beznadziejne, ze nawet nie czytam tylko out.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

popieram...... ale mozna by bylo stwozyc nowy dzial "giełda" i tam poprostu zostawic "wolną reke" ludzie by ogladali, cos powiedzieli i koniec nie było by durnych topiców w innych ciekawych działach.
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
ODPOWIEDZ