W związku z nawrotem tematów pt "pomocy" lub "kupie/sprzedam", informuje że każdy temat o takiej treści/nazwie będzie KASOWANY.
Wyjaśnienia:
- co do handlu: "to forum a nie giełda"
- co do nazywania tematów: jesli temat jest z jakimiś informacjami przydatnymi a nazwany jest "pomocy" to opcja szukaj nie za bardzo sie przydaje :| Temat należy nazywać zgodnie z jego treścią.
Jeśli ktoś się nie zastosuje dostanie tylko informacje że temat "X" został skasowany, nie chce mi się po raz 10000 pisać tego samego - że zła nazwa czy że giełda jest od ogłoszeń...
BikerBo "Twój jeden team" robi wiele, bo później ktoś powie że "jeden temat był i nikt nie kasował to dlaczego mój wyleciał"? Jak wszystkie to wszystkie i koniec, giełda jest jaka jest ale ja jako mod nie mam na nią wpływu.
A co do "burdelu" to moim zdaniem nie jest tak źle a wręcz przeciwnie coraz lepiej.
no ja wiem ze ty max jestes najlepszy i w ogole guru, ale nie kazdy jest =\ bo nie chce mi sie wpisac 30 hasel zeby akurat trafic jak koles nazwal topic ktory mnie interesuje. nie mowie ze nie moge nic znalezc, bo jakos sobie daje rade...
lankrulankru smieszy mnie twoj post (nie tylko ten)... nie mowie zeby tu ktos sie komus podlizywal, no co ty. ja wiem ze to okreslenie glupi tez nie bylo do mnie, spoko. ale jak pisze je ktos taki jak ty co nie potrafi dobrze czytac, to juz przegiecie. ja nie napisalem ze nie moge nic znalezc, ale ze takie nazywanie topicow nie pomoga... to tyle.
nie macie racji że nikt na giełde nie wchodzi...ja jako że niedługo będe na kupnie części często ją przeglądam...i robi tak wiele moich znajomych więc może tak giełda nie jest taka zła??
Jestem za a nawet przeciw, bo z jedej strony denerwuje mnie to a z drugien niby ktoś sie chce dowiedzieć ile może chcciać za rower.
Jakoś nie mam sprecyzowanego zdania.