cholera strasznie glupi temat. prodigy to nie jakies gowno ze nic poza rst tam nie mozna zapakowac, wlozyc mozna i monstera a rama na pewno pociagnie calkiem dlugo.... przestancie zadawac durne pytania :|||
a ja odpowiem bo mam doswiadczenie, milem najpierw tej ramie mxcompa air , ale pekl i geo bylo spoko tylko ze support byl blisko ziemi czesto bardzo zeczepialem o zeimie przy mocnynm pochyle, teraz mam 130z1 i jest super support podnisol sie ze 3-4 cm i jest onibo lepiej , ani razu jeszcze nie zaczepilem, odrdzam mniej niz 120 skoku do tej ramy
Moj kolega jezdzi na prodigy i ma DJIII... jezdzilem na tym rowerze i cos mi sie nie podoba. za sztywno jakos :P moze dlatego ze on strasznie go pompuje. A CO DO MZ-COMPA to sam mam. Rzeczywiscie nie jest to najwytrzymalszy amor ale ani razu mnie nie zawiodł. Nasmarowałem go kujawskim, smarem grafitowanym i chodzi lepiej niz DJ. (mowie o tym ze jest mieciutki) Mozna powiedziec ze dla poczatkujacych jest to swietny amorek. chociaz niedlugo go zmieniam bo boje sie ze dostane korkami po uszach :D
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
wieczoor, dobrze to ująłeś "miodzio" bo właśnie tak mz pracują :P ;
wpakuj sobie coś 130 mm, np stance, albo DJ, do prodigy wszystko wchodzi :P z tym że dj beznadziejnie pracuje, to bym został przy stance, a jak masz kase, to shiver albo z.1
rzczywiscie Z.1 do dobry pomysl, ale to jednak troche kosztuje:/ Cszyvy zamknij jape bo wali od ciebie pesymizmem. Mowie ze jak na takiego amorka to MZ zajebiscie chodzi a praca DJ mi sie nie bardzo podoba.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
Oczywiście, że do prodigy można włożyć wszystko :) Ja osobiście jeździłem na poczatku na RST Capa TL - oczywiście lipa bo amor do dupy ale jeździć sie dało. Teraz mam Marcocha Z4 100mm i jest zajebiście :D Geometria przy ramie 14.5` jest idealna... Zarówno wyciaganie do bunnego jak i manuala jest wyśmienite. Zdaniem moim i moich kolegów któzy jeździli na moim rowerze geometria jest super - bardzo łatwo utrzymać balans przy manualu. Miałem włożonego do mojej ramki DJ 2003 130mm skoku i było troszke wysoko... ale to jerst moje zdanie... ja osobiście doradzam amorka 100mm skoku :) PozdrO :):)
ta rama super dziala z amorkiem 100 skoku, jesli chodzi o loty, jak jakis fr (jazda po gorach, malo lotow) to do 130. ja mam w prodigy shermana jumpa i jest kombastycznie do latania:)