Siema, chce kupic rame Prodigy johny bravo ale nie wiem jaki amor oprucz duro mozna do niej wsadzic, doradzcie cos prosze z gory dziekuje. P.S. i tak zeby bylo w miare tanio:]
Człowieku włożyć do prodigy to możesz wszsytko!Głupio się pytasz co można???W Wawie widziałem Dragstara z Monsterem :P.Jak widzisz wszystko się da i wszystko można!
no kurna teraz jest promocja ze do ramki prodigy masz znizke 25% na amory manitou!!! wsadz sobie stanca statica albo cos takiego bo takiej okazji nie znajdziesz!
z1 wedge bo coś mi sie widzi że jak ktos kupuje ta skadina nei za dora rame to z aduzó kasy na amora nie ma;/ zwłąszcza zę rozważa wersje z duro/ a manity to pewnie tylko stance a to góno jest
dobra wiem ze MZ-comp to nie najlepszy amor ale każdy jeździ na tym na co go stać, tymbardziej że jak narazie mój amor ani razu mnie nie zawiódł pomimo ze używam go juz 1,5 roku
Robert ale ja wcale nie moowie ze to ...ujnia bo mój stary ma go do XC i pare razy jeździłem na jego rowerze.Ale nie możesz go typowi polecać jako coś dobrego!Może stać go i kupi coś wyjechanego gdzie nawet mój Junior się schowa!
Górnik ja tych postów nie kieruje tylko do ciebie bo nie tylko ty jesteś na tym forum. Po prostu chciałem sprostować sprawę z tym amorem że chodziło o geo przy 100mm a nie o amora samego w sobie