:(
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Kurwa ja nie wiem...Czy ta polska to kraj debili czy jak...Sven miałem podobnie ale kiedys o kraweznik ostry rozciałem sobie noge na głebokosc 2cm i na długos 10cm stoje z taka noga boli jak cholera a ludzie sie tylko gapia (stalem bo zajebałem głowa o ziemie tez)
To jest polska...
To jest polska...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Ja qrwa z miesiac temu cwiczylem sobie jazde na przednim kole. Spoko wychodzilo ale za mocno dalem hamulec i gleba. Polecialem na ryj ale na szczescie w ostatniej chwili wyciagnalem rece i troche zlagodzilem upadek. Przyjebalem kolanem w kostke brukowa i leże i sie zwijam.a qrwa jakies gówniary ze 2 m odemnie qwra sie smieja. jakis dziadek szedl poparzyl sie i poszedl. qrwa w końcu podszedl do mnie taki ziomek (z tego co wiem to ćpa jak tsza) i pomugl sie podniesc i zapytal czy nic mi nie jest.
Jeszcze jeden przypadek:
Wtedy sie wkurwilem. Zrobilismy z kumplami hopke na starej betonowni u mnie w mieście. bylo cos takiego że byla droba na niej chopa z desek z 1,5 m od hopy spadzik. No i skakalismy sobie a jeden ziomek wyskoczyl i zjebal sie na plecy. Kolesia zatkalo i ja qrwa rower na glebe i buta do niego. A reszta kumpli stoi i sie brechta. qrwa koles sie wyjebal qrwa 15 cm skóry zgartej na plerach.
I jeszcze potem ze mnie polewka byla że qwra ja tak reaguje no qrwa mac.
TYLE
Ale qrwa hamstwo, złodziejstwo i drechy zostanie bo to polska.
Jeszcze jeden przypadek:
Wtedy sie wkurwilem. Zrobilismy z kumplami hopke na starej betonowni u mnie w mieście. bylo cos takiego że byla droba na niej chopa z desek z 1,5 m od hopy spadzik. No i skakalismy sobie a jeden ziomek wyskoczyl i zjebal sie na plecy. Kolesia zatkalo i ja qrwa rower na glebe i buta do niego. A reszta kumpli stoi i sie brechta. qrwa koles sie wyjebal qrwa 15 cm skóry zgartej na plerach.
I jeszcze potem ze mnie polewka byla że qwra ja tak reaguje no qrwa mac.
TYLE
Ale qrwa hamstwo, złodziejstwo i drechy zostanie bo to polska.
Rower ??? A co to ??
ja bym kurwa do ludzi za to pretensji nie miał...normalne ze sie gapią w kazdym kraju by sie gapili nie? a to ze nikt nie pomogl - moze slabo to wygladalo czy cos -a wy odrazu na kraj najezdzacie
ja mialem niedawno grubszy wypadek autkiem(na dachu skonczylem) zaraz przlecialo 5 ludzi, jeden dal mi z koma zadzwonic inny zadzownil po karetke, reszta pozbierala mi czesci od samochodu, postawili auto na kolo i ogolnie fajnie sie zachowali- na ale w karakowie są fajni ludzie
ja mialem niedawno grubszy wypadek autkiem(na dachu skonczylem) zaraz przlecialo 5 ludzi, jeden dal mi z koma zadzwonic inny zadzownil po karetke, reszta pozbierala mi czesci od samochodu, postawili auto na kolo i ogolnie fajnie sie zachowali- na ale w karakowie są fajni ludzie
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
-
- Kontakt:
Qcor w innych krajach (grecja chorwacja włochy niemcy austria zawsze mi pomogli) takich numerow nie ma...Wygladało to dosc eee... jak metr od ciebie lezy koles zwiniety jak jez i oddycha jakby mu knebel załozyli i dotego mial odme w płucach to ty bys nie zareagował? A i dotego lezy obok niego rower cały powykrecany?
no moze ale co jak co mi pomogli :)
wojtano: wyjebalem suzuki jimmy na krawężnik przy chyba 50-60 km/h i mnie obyrtnelo :)
jak mowie zaraz jeden przylecial mnie wyciagnol, drugi dal koma, inni czesci zbierali a potem wszyscy razem usunalesmy auto z drogi :) gapiów nie bylo tylko czynna pomoc
wojtano: wyjebalem suzuki jimmy na krawężnik przy chyba 50-60 km/h i mnie obyrtnelo :)
jak mowie zaraz jeden przylecial mnie wyciagnol, drugi dal koma, inni czesci zbierali a potem wszyscy razem usunalesmy auto z drogi :) gapiów nie bylo tylko czynna pomoc
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
a ja lepszy motyw powiem :D tak se kiedys skakalem z takiego stolika.. no i z 20 skokow zrobilem i se mysle zrobie ostatni :) no i hop i pizd na plery.. tak jebnalem ze przez minute niedalem rady oddechu wziasc.. a powiedziec slowa przez 5 min :D no i niedaleko jechala babka z dziadkiem jakims i babka mowi ojej nic ci niejest.. a dziadek doniej cicho oni przyzwyczajeni :))))))))))))) a babka no tak ale on taki blady <LOL> :)) (kurwa wyjebalem sie 3-4 tygodnie temu a jeszcze lokiec rozjebany ostro .. plecki juz zagojone ladnie:) )
Cszyvy i tak moja świnia rules :) Montuj łosia.
Miałem niedawno taka akcje, wskakiwałem na wysoki krawęznik i przy lądowaniu noga mi sie zeslizgnela i upadlem jajami na tylna opone. Mało tego, jajka mi sie wkręciły pomiedzy opone a V'brejka. Leżałem pare minut a kumpel polewał, noc była więc stałem pod latarnia i oglądałem sobie co chwile. Pół godziny mienelo zanim wsiadlem na baja, a kumpel caly czas lezal na trawie i sie brechtał. Wydepilowało mi troche włosów i podarło moje ukochane atlantiki (zajebiste gacie!) Na drugi dzień panne ten teges więc chyba wszystko ok :D
Miałem niedawno taka akcje, wskakiwałem na wysoki krawęznik i przy lądowaniu noga mi sie zeslizgnela i upadlem jajami na tylna opone. Mało tego, jajka mi sie wkręciły pomiedzy opone a V'brejka. Leżałem pare minut a kumpel polewał, noc była więc stałem pod latarnia i oglądałem sobie co chwile. Pół godziny mienelo zanim wsiadlem na baja, a kumpel caly czas lezal na trawie i sie brechtał. Wydepilowało mi troche włosów i podarło moje ukochane atlantiki (zajebiste gacie!) Na drugi dzień panne ten teges więc chyba wszystko ok :D
heh wy to macie wypadki a co do znieczulicy to nie zawsze tak jest :
Kiedys przylożyłem dość mocno w barierke i lezalem na ziemi podeszła do mnie jakas dziewczyna z kormorka w rece i pytaniem czy wszstko dobrze ja tylko skinelem glowa ,że tak
Innym razem chcialem sie popisac na rowerze kumpla przed kolezanka chcialem zeskoczyc do tylu lapiac rower ale kumpel ma rame 16 cali wiec usiadlem sobie na jajkach na oponie <tak to jest jak sie w bokserkach jeździ > chyba przez 2 min stalem przy kumplu i kolezance trzymajac sie za jaja :P
Kiedys przylożyłem dość mocno w barierke i lezalem na ziemi podeszła do mnie jakas dziewczyna z kormorka w rece i pytaniem czy wszstko dobrze ja tylko skinelem glowa ,że tak
Innym razem chcialem sie popisac na rowerze kumpla przed kolezanka chcialem zeskoczyc do tylu lapiac rower ale kumpel ma rame 16 cali wiec usiadlem sobie na jajkach na oponie <tak to jest jak sie w bokserkach jeździ > chyba przez 2 min stalem przy kumplu i kolezance trzymajac sie za jaja :P
GG: 1725215 Jelenia Góra
-
- Kontakt:
A wyobrazcie sobie jak sie wystraszyłem, bo po jakis 5 minutach jak ból zmałał przypomniałem sobie to tym koledze co mu jaja wkreciło miedzy booster a opone i co lezał tak długo w szpitalu ze swoimi małymi wielkosci ładnych mandarynek...